(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Haemme kokenutta VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ kehittämään Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän viestintää ja vahvistamaan asiakasviestintä- ja markkinointitiimiämme.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on maakunnan suurin sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja ja työnantaja. Jos haluat olla mukana edistämässä alueemme asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia viestinnän keinoin, voit olla etsimämme osaaja. Työsi näkyy ja vaikuttaa koko maakunnassa.

Viestintäpäällikkönä vastaat yhtymän ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun viestintätiimin kanssa. Toimit verkkosivustomme päätoimittajana ja vastaat verkkopalvelun sekä sosiaalisen median kanaviemme sisällöntuotannosta ja ylläpidosta. Teet tiivistä yhteistyötä muun organisaation kanssa varmistaaksesi kehittämisen ja ylläpidon vastaamaan toimialojen tarpeita. Huolehdit myös ulkoisen viestinnän ja työyhteisöviestinnän yhteensovittamisesta.

Valmennat organisaatiomme muita sisällöntuottajia tehtävässään. Tuet yhtymän toimialoja myös muun markkinoinnin ja viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Kiinnostuksesi markkinointiviestintään, tiedottamiseen ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ovat edellytys tässä tehtävässä menestymiseen. Seuraat verkkopalveluiden ja sosiaalisen median kehittymistä ja tuotat ymmärrystä vastuualueeltasi koko yhtymän tarpeisiin.

Odotamme sinulta

  • vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä
  • näyttöä onnistuneesta projektinhallinnasta
  • ymmärrystä viestinnän kehittämisestä ja verkkosisällöistä.

Toivomme sinulta palveluasennetta, idearikkautta, käyttäjälähtöisyyttä ja ennakkoluulottomuutta. Odotamme myös sujuvaa suullista ja kirjallista esitystaitoa sekä kykyä verkostoitua.

Arvostamme

  • kokemusta digitaalisen ja sosiaalisen median teknologioista, välineistä ja kanavista
  • sosiaali- ja terveydenhuoltotoimialan tuntemusta.

Toimipaikkasi sijaitsee Lahdessa Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Tehtävä on vakinainen. Viestintäpäällikkö toimii viestintäjohtajan sijaisena ja osallistuu tarvittaessa yhtymän kriisiviestintään.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto. Käytämme rekrytoinnissa apuna henkilöarviointeja.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.facebook.com/phhyky

13.8.2019 klo 12 - 14
Viestintäjohtaja Katja Patronen
p. 044 482 8282
katja.patronen@phhyky.fi