(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Kotkamills Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme Kotkan tehtaalle viestintäpäällikköä vastaamaan yrityksemme sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä.

Tehtäväsi viestintäpäällikkönä on kehittää, suunnitella ja toteuttaa viestintää yhteistyössä yrityksen johtoryhmän ja eri liiketoimintojen kanssa. Teet näkyväksi yrityksen toimintaa ja huolehdit viestinnän vaikuttavuuden ja julkisuuskuvan mittaamisesta. Kehität ja tuet aktiivisesti myös keskinäistä viestintäämme yrityksen sisällä, antaen viestinnällistä tukea koko henkilökunnalle. Raportoit tehtävässäsi yrityksen henkilöstöjohtajalle.

Työssäsi hallinnoit viestintäämme ja tuotat sisältöä sekä tapahtumia. Osallistut sidosryhmävaikuttamiseen yhteistyössä yrityksen johdon kanssa ja koordinoit ulkopuolisten viestintäkumppaneiden työtä. Johdat vuosittain laadittavan viestintäsuunnitelman toteuttamista strategiamme pohjalta. Edistät yrityksen näkemyksiä vastuullisuudesta ympäristöasioissa, osana yhteiskunnallista vaikuttamista.

Edellytämme sinulta hakijana tehtävään soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa ja/tai kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä. Toivomme, että hallitset eri viestintäkanavien hyödyntämisen ja pystyt tuottamaan laadukasta tekstiä myös itse. Työskentelet tiiviisti eri sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja innostavaa otetta yhteistyöhön.

Menestyt tehtävässä parhaiten olemalla joustava, oma-aloitteinen sekä kiinnostunut kansainvälisestä ja teollisesta toimintaympäristöstä. Tehtävääsi sinun tulee pystyä hoitamaan sekä suomeksi että englanniksi. Muusta kielitaidosta on myös hyötyä. Työtehtävä vaatii valmiuksia matkustaa satunnaisesti.

Työpaikka sijaitsee Kotkassa, johon voit tutustua mm. täällä: https://www.visitkotkahamina.fi/asu-ja-el%C3%A4

Lisätietoja tehtävästä:
Jyri Lippo, henkilöstöjohtaja, puh. 040 581 5845 (tavoitettavissa 22.7. alkaen arkisin 9-17).

Kiinnostuitko?
Tee hakemuksesi sunnuntaihin 28.7.2019 mennessä.

COME CHANGE THE GAME – WITH US.