(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Valtiontalouden tarkastusvirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme viestintäpäällikköä vastaamaan tarkastusviraston vaikuttavuus-, sidosryhmä- ja työyhteisöviestinnästä sekä julkaisutoiminnasta

Keskeisimmät tehtävät ovat viestinnän strateginen suunnittelu, viestintäpalvelut -projektitiimin johtaminen, tarkastusviraston vaikuttavuuden laaja-alainen tukeminen ja viestinnän toteuttaminen monikanavaisesti. Projektikokonaisuuksien suunnittelu ja vastuuttaminen viestintätiimille sekä sidosryhmätapahtumien kehittäminen ovat myös osa viestintäpäällikön tehtävää.

Toimipaikkana on Helsinki, Porkkalankatu 1. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys viestintään ja tehtävien sitä edellyttäessä käytännössä osoitettu johtamiskokemus tai johtamistaito. Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kiinnostuitko?

Odotamme sinulta viestintäalan monipuolista kokemusta asiantuntijaorganisaatiosta, johtamiskokemusta sekä tuntemusta sidosryhmä- ja mediaviestinnästä. Lisäksi odotamme kykyä johtaa projektikokonaisuuksia, hyvää organisointikykyä, selkeää kirjallista ja suullista ilmaisua ja intoa kehittää asiantuntijatiedon visualisointia. Arvostamme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä kykyä toimia erilaisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä viestintäverkostoissa.

Tehtävässä tarvitaan suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. 

Valintaprosessissa käytetään soveltuvuusarviointia.

Lue lisää tehtävästä osoitteessa www.valtiolle.fi. (ID-numero 21-43-2019)

Sijainti: Helsinki, Porkkalankatu 1
Hakuaika päättyy: 27.6.2019 klo 15.00.                          
Linkki työnantajan kotisivuille https://www.vtv.fi/