(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Oletko sinä meidän uusi työkaveri?

Nyt on tarjolla näköalapaikka leijonalaumaamme! Meillä Leijona Cateringilla tehdään yli 70 000 ateriaa joka päivä. Tule joukkoomme kehittämään Leijonaa entistäkin vastuullisemmaksi toimijaksi.

Haemme iloiseen joukkoomme päätoimipaikkaamme Kuopioon viestintäpäällikköä.

Oletko ässä vastuullisessa yritysviestinnässä? Haluatko haastaa itsesi ja oletko valmis astumaan värikkäisiin viestinnän kehittäjän saappaisiin?

Jos vastasit kyllä, niin nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan Leijonan viestinnän kehittämiseen.

Tehtäviisi kuuluu toteuttaa viestintästrategiamme mukaisia tehtäväkokonaisuuksia sekä kehittää viestintää vastaamaan ylihuomisen tarpeisiin. Vastuullesi kuuluvat operatiivisen viestinnän toteuttaminen, ohjaaminen sekä johtaminen. Esiintyminen ja sisällön tuottaminen saa sinussa aikaan positiivia tuntemuksia ja osaat sparrata henkilöstöämme viestimään oikein sekä tehokkaasti. Olet mukana strategisissa projekteissa ja suunnittelet sekä ulkoista että sisäistä viestintää yhteistyössä tiimin ja liiketoimintojemme kanssa. Lupaamme, että saat olla mukana monessa.

Odotamme sinulta aiempaa näyttöä ja kokemusta yritysviestinnästä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme sinulta kykyä heittäytyä työhösi sekä halua jakaa ja kehittää osaamistasi muuttuvissa tilanteissa. Asioit sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin ja ruotsin kielellä. Hallitset työssäsi tarvittavat työvälineet sekä ohjelmistot (MS Office –ohjelmat, SharePoint ja sinulle on etua Adoben InDesign ja Photoshop ohjelmien käytöstä).

Leijonalla sinua odottaa ammattitaitoinen kollegajoukko, joka tekee työtään palolla ja yhteisen tekemisen meiningillä. Liittyisitkö laumaamme?

Odotamme innolla kuulevamme Sinusta! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 2.6.2019 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.