(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Geologian tutkimuskeskus (GTK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen näkemyksellistä ja osaavaa viestintäpäällikköä.

Vastaat ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Hoidat mediasuhteita ja mediaviestintää, tuotat sisältöä eri kanaviin, johdat viestinnän kehityshankkeita ja vastaat sidosryhmälehtemme suunnittelusta ja toteutuksesta. Tuet johtoa ja asiantuntijoita sisäisessä viestinnässä ja kehität viestinnän kanaviamme, käytäntöjämme ja koko organisaation viestinnän osaamista.

Tunnet modernit viestintäkanavat ja hallitset niissä vaikuttamisen. Et kaihda käytännön tekemistä, vastaat mielelläsi päivittäisiin viestinnän palvelupyyntöihin ja tuotat sujuvasti sisältöä eri kanaviin. Median kanssa työskentely on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta strategiaviestinnästä ja verkkosivujen uudistamisesta. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä projektinhallintataidot.  Olet joustava ja ratkaisukeskeinen. Kirjoitat ja puhut suomen ohella sujuvasti myös englantia.  Sinulla on usean vuoden työkokemus organisaatioviestinnästä ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa. Vuoden 2018 aikana muutamme uusiin viihtyisiin toimitiloihin Otaniemessä hyvien yhteyksien äärelle metroaseman läheisyyteen. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä työyhteisössä, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä joustavat etätyömahdollisuudet.

Tehtävän palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja: viestintä- ja markkinointijohtaja Elina Ämmälä, puh. 0400 74 88 35 (parhaiten tavoitettavissa 12.11. klo 13-14 ja 15.11. klo 15-16) ja HRD-päällikkö Riikka Mäki, puh. 0400 197943 (parhaiten tavoitettavissa 16.11 klo 10-11).

Odotamme hakemustasi ensisijaisesti ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen Valtiolle.fi -palvelun kautta, työavain 32-715-2018, 22.11.2018 klo 16.15 mennessä. Hakemukset voi myös toimittaa osoitteella Geologian tutkimuskeskus, kirjaamo, PL 96, 02151 Espoo (käyntiosoite: Betonimiehenkuja 4). Laita hakemukseen merkintä ’Viestintäpäällikkö’