(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Kokkolan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Viestintäpäällikkö johtaa ja kehittää kaksikielisen seurakuntayhtymän sisäistä ja ulkoista viestintää. Dynaamisessa viestintäyksikössä työskentelee lisäksi kaksi osa-aikaista tiedottajaa ja toimistosihteeri. Viestintäyksikkö palvelee yhtymän viittä seurakuntaa, joihin kuuluu yhteensä 42.500 jäsentä. Tärkeimpiä viestintäkanavia ovat paikallislehden seurakuntasivut, verkkosivusto sekä radio-ohjelmat.

Viran kelpoisuusehtona on
soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä työalan tuntemus
toisen kotimaisen kielen erinomainen ja toisen vähintään tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi seurakuntayhtymän kielisääntö edellyttää, että viestintäpäälliköllä tai yhdellä tiedottajalla on erinomainen ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
Eduksi katsotaan monipuolinen ammattitaito viestinnän tehtävistä, Adobe-ohjelmistojen (taitto, kuvankäsittely ym.) käyttökokemus, seurakuntatyön tuntemus, asiakaspalveluosaaminen, hyvä organisointikyky, esimiestaidot ja kyky luoda yhteistyöverkostoja.

Viran palkka määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virka täytetään 1.4.2019, mutta työsuhde alkaa jo 2.1. vuosilomasijaisuutena. Valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Sähköiset hakemukset tulee lähettää viimeistään 15.11.2018 klo 15.00. Hakemus täytetään osoitteessa rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist
Työhaastattelut pidetään maanantaina 19.11.2018 aamupäivällä.

Tiedustelut
hallintojohtaja Helinä Marjamaa, puh. 050 3147 240
henkilöstöpäällikkö Kristina Holm, puh. 050 3147 246