(Poistunut julkaisusta)

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Oletko sinä SRV:n sisällöntuotannon ja digitaalisen viestinnän tekijä, joka vie asioita yhdessä eteenpäin kohti tulevaisuuden yhteiskuntaa?

Haemme vahvistusta SRV:läisten rohkeaan ja ennakkoluulottomaan joukkoon.

Kehitämme ja rakennamme kasvukeskuksissa kohteita, joissa on hyvä asua ja elää. Olemme aidosti ylpeitä kaikista jo kohta 30 vuoden aikana toteuttamistamme kohteista puhumattakaan näistä mitä rakennamme parhaillaan - esimerkiksi kaupunkikeskus REDIä Helsingin Kalasatamassa, Kansi- ja Areenaa Tampereella, Keski-Suomen sairaala Novaa Jyväskylässä ja HUS:n siltasairaalaa Helsingissä.

Tehtäväsi on kehittää ja toteuttaa SRV:n viestinnän ja vastuullisuuden sisältöjä monikanavaisesti ja edistää vuoropuhelua keskeisten sidosryhmiemme kanssa. Löydät yhdessä rakentamisen ammattilaisten kanssa isoista ja pienistä hankkeistamme olennaisen, kiteytät ja paketoit viestit ymmärrettävään muotoon ja saat SRV:n tarinan kuuluville. Olet digitaalisen viestinnän ammattilainen ja saat vastuullesi kanaviemme jatkuvan kehittämisen. Tulet toimimaan konserniviestinnän tiimin jäsenenä ja pääset auttamaan myös kollegoiden projekteissa.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta digitaalisesta viestinnästä ja ennen kaikkea sisällöntuotannosta sen monessa muodossa. Olet ollut rakentamassa ja toteuttamassa jonkin yrityksen viestintää ja sisältöstrategiaa, ymmärrät sisältöjen tärkeyden ja lähes rajattomat mahdollisuudet viestinnän nykykentässä. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja toimit rakentavasti niin sisäisten kuin ulkoistenkin kumppanien kanssa. Rakentaminen ja asuminen voi olla sinulle ennestään tuttua ja olet kiinnostunut yhteiskunnallisista aiheista. Koulutukseltasi olet viestijä tai kaupallisen alan osaaja. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän sekä hyvät kehitysmahdollisuudet työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.

Me olemme liikkeellä tositarkoituksella, joten jos sama koskee sinua, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 26.9.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi. Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Mercuri Urvalin seniorikonsulttiin Marika Mertalaan, puh. 040 708 8176.