(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Hyvinkään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Etsimme Hyvinkää tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen viestinnän osaajaa

Viestintäpäälliköksi 

Viestintäpäällikkönä kehität koko kaupungin viestinnän linjauksia. Sinulla on kykyä katsoa asioita helikopteri perspektiivistä, mutta myös taitoa kääriä hihat ja tarttua käytännön työhön. Sinulla on vahva näkemys siitä, mihin suuntaan viestintä on menossa ja miten uusinta teknologiaa hyödynnetään. 

Toimit johtoryhmän jäsenenä ja viestintätiimin esimiehenä. Näin olet mukana toiminnan yleisessä kehittämisessä ja edistät kaupungin kärkihankkeita. Osallistut lisäksi kaupunginhallituksen ja valtuuston kokouksiin.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sosiaalisen median tuntemusta ja viestintätaitoja, käytännön markkinointiviestinnän osaamista niin kaupungin brändin rakentamisessa kuin suurissa markkinointikampanjoissa. 

Sinulla on näyttöä tuloksellisesta esimiestyöstä sekä osallistava asenne, joten osaat motivoida, innostaa ja valmentaa asiantuntijoita viestinnän teemoissa ja tekemisessä. Kestät myös samanaikaisten tilanteiden mukanaan tuomaa painetta. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, arvostamme kunnallisalan tuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän kaupungin viestinnän parissa Hyvinkään modernissa kaupungintalossa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden ( 6 ) kuukauden koeaikaa.  Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Kokko 044 2731967 tai kaupunginjohtaja Jyrki Mattila 040 5419576 (jyrki.mattila@hyvinkaa.fi).

Jätä hakemuksesi sähköisesti osoitteessa www.hyvinkaa.fi/viestintapaallikko 21.9.2018 klo 12 mennessä. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Hae Hyvinkäälle!