(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Nurmijärven kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Olet innostava, idearikas ja rohkea viestinnän ammattilainen. Sinulla on kokemusta ja näkemystä viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä, sekä strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Osaat tuottaa laadukkaita ja monipuolisia sisältöjä eri viestintäkanaviin. Hallitset perinteisen ja uuden median. Omaat mediakontakteja ja olet haka luomaan niitä. Hallitset organisaatioviestinnän kokonaisuuden ja erilaiset viestintäkanavat. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia verkostoissa. Olet tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja sinulla on kyky reagoida tarvittaessa nopeasti viestinnän tarpeisiin.

Nurmijärvi tarvitsee sinua! Tule tekemään kanssamme positiivista ilmiötä ja kehittämään vetovoimaisen kuntamme viestintää.

Viestintäpäällikkönä vastaat kunnan viestinnän ja markkinoinnin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä Nurmijärven uuden kuntastrategian tavoitteiden mukaisesti. Pääset vaikuttamaan kunnan viestintä- ja markkinointistrategian uudistamiseen. Osallistut kunnan keskeisiin strategisiin hankkeisiin ja tuot niihin viestinnällisen näkemyksen. Johdat viestintäyksikköä ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä kunnan johtoryhmän kanssa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja monipuolista kokemusta vaativista organisaatioviestinnän tehtävistä. Arvostamme johtamiskokemusta ja näyttöä markkinointiosaamisesta sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Katso lisää ja jätä sähköinen hakemuksesi: www.nurmijarvi.fi/tyopaikat.

Sähköiseen hakemukseen voit liittää mahdollisen videoesittelysi. Voit myös toimittaa kirjallisen portfoliosi osoitteeseen Nurmijärven kunta, kirjaamo, kunnanjohtaja Outi Mäkelä, PL 37, 01901 Nurmijärvi. Hakuaika päättyy 29.5.2018 klo 15.00.

Lisätietoja: Kunnanjohtaja Outi Mäkelä, puh. 040 317 2100 ja hallintojohtaja Jukka Anttila, puh. 040 317 2001.