(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2018

Etsimme tiimiimme aikaansaavaa ja näkemyksellistä viestintäpäällikköä. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan Mandatum Lifen ulkoista ja sisäistä viestintää sekä yritysvastuuta. Teet tiivistä yhteistyötä markkinointi- ja viestintäjohtajamme kanssa. Lisäksi teet päivittäin yhteistyötä eri yksiköidemme kanssa. Lähikollegoinasi on kymmenen hengen markkinointi- ja viestintätiimi.

Toimenkuvaasi kuuluu mm. ulkoisen ja sisäisen viestinnän kehittämistä, suunnittelua ja toteutusta sekä artikkelituotantoa ja mediasuhteissa avustamista. Toimit kahdesti vuodessa ilmestyvän Mandatum Life Magazinen toimituspäällikkönä. Lisäksi tuotat ja julkaiset sisältöjä sähköisiin kanaviin sekä avustat tai toimit viestintävastuullisena muutosprojekteissa. Koordinoit ja kehität yhdessä liiketoimintojen kanssa Mandatum Lifen yritysvastuuta ja siitä viestimistä.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja yli viiden vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat erinomaiset. Ymmärrät liiketoimintaa ja yritysviestinnän lainalaisuudet sekä mahdollisuudet. Osaat myös ennakoida. Pidät sisältöjen tuottamisesta ja olet taitava ja aikaansaava kirjoittaja. Ymmärrät digitaalisen ympäristön ja median toiminnan logiikat.

Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja huolellinen, etkä kaihda nopeatahtistakaan työrytmiä. Ymmärrät viestinnän tehtävien joustavuuden vaatimuksen. Hallitset suomen kielen lisäksi englannin ja mahdollisesti ruotsin.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista seitsemänä vuotena peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työskentelet pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään torstaina 18.1., täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi sekä valokuvasi.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.