Viestintäpäällikkö (virkavapaan sijaisuus)
Hämeenlinnan seurakuntayhtymä, Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, Viestintä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme

Viestintäpäällikköä (virkavapaan sijaisuus)

Viestintäpäällikkö suunnittelee ja johtaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan viestintää yhteistyössä johtoryhmän kanssa sekä koordinoi ja tukee koko seurakuntayhtymän viestintää. Päällikön erityisinä vastuualueina ovat työyhteisöviestintä, yhteisömarkkinointi, kampanjat ja tapahtumat, talouden ja hallinnon viestintä, verkkoviestintä sekä audiovisuaalinen viestintä. Tehtävänkuva on monipuolinen, ja se tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen aktiiviselle ja innostuvalle viestijälle.

Toimit viestintäyksikön esimiehenä ja apunasi on kaksi tiedottajaa.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä yhteisöviestintään sekä kirkon elämään ja toimintaan, ajanmukaisia esimiestaitoja, erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen ymmärtämisen taitoa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä verkostojen johtamiseen, pitkäjänteisyyttä, verkostoitumistaitoja ja kykyä hallita yhtäaikaisia projekteja aikatauluissa pysyen.

Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukainen. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työkokemukseen.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen virkavapaan sijaisuus ajalle 1.1. - 10.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään perehtyminen mahdollisuuksien mukaan jo joulukuussa. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Ennen työn vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävään valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Reetta Laaksonen, reetta.laaksonen@evl.fi, p. 040 804 9325
ti 3.12. klo 14-16, ke 4.12. klo 9-11, ma 9.12. klo 9-11

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot