Viestintäpäällikkö Digivisio 2030
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Digivisio 2030 on yksi vuosikymmenen merkittävimmistä digitalisaatiohankkeista oppimisen ja koulutuksen toimialalla Suomessa. Hankkeessa ovat mukana kaikki korkeakoulut. Digivisio avaa oppimisen kansalliset tietovarannot yksilön ja yhteiskunnan käyttöön, ja se on näköalapaikka korkeakoulusektorin digitalisaatioon ja tulevaisuuteen. Pitkäjänteinen digivisiotyö tukee oppijoiden oppimista läpi elämän sekä mahdollistaa pedagogiikan kehittymisen ja korkeakoulujen uudistumisen. Lisätietoja hankkeesta www.digivisio2030.fi

Hankkeessa työskentelee yhdessä iso konsortio. Hankkeella on laajat sidosryhmät, joiden kanssa tehtävä tiivis yhteistyö on erittäin tärkeää. Hankkeessa rakennetaan uusia teknisiä ratkaisuja ja digitaalisia palveluja, sekä muutetaan kulttuuria ja toimintamalleja korkeakouluissa ja oppimisen ja koulutuksen toimialalla. 

Haemme nyt CSC:lle kokenutta viestintäpäällikköä vastaamaan Digivisio 2030 -hankkeen viestinnästä. Viestintäpäällikkö vastaa viestintäkanavien suunnittelusta ja rakentamisesta, viestinnästä hankkeen omissa kanavissa, korkeakouluille yhteisten viestintämateriaalien suunnittelusta ja tuotannosta ulkoisten kumppanien kanssa, sekä viestintäyhteistyöstä sidosryhmien kanssa.

Arvostamme vankkaa kokemusta sekä sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä että markkinoinnista. Tehtävä edellyttää kokemusta isoista konsortiohankkeista, joissa on paljon eri osapuolia sekä viestintäyhteistyöstä laajoissa verkostoissa julkisella sektorilla. Kokemus ulkoisten palveluntuottajien ohjauksesta, ja markkinointi- ja viestintäpalvelujen ostamisesta, on myös eduksi.

Odotamme viestintäpäälliköltä vahvaa markkinoinnin ja viestinnän strategisen suunnittelun sekä operatiivisen toteutuksen osaamista, ja perinteisten sekä uudempien viestintäkanavien hyvää hallintaa. Tehtävässä tarvitaan erinomaista yhteistyökykyä, pitkäjänteisyyttä ja luovuutta sekä aitoa kiinnostusta hankkeen sisältöjä kohtaan. Suuri uudistus, jota olemme tekemässä, tulee näkyä myös viestinnän toimintatavoissa ja ilmeessä. Tehtävä mahdollistaa osittaisen etätyöskentelyn.

Lähetä hakemuksesi, jossa mainitset myös palkkatoiveesi 3.12.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot