(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö (Communications Manager)
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme dynaamista ja osaavaa viestintäpäällikköä, jonka tehtävänä on tehdä Aktiaa entistä tunnetummaksi hyvänä pankkina ja erinomaisena varainhoitajana.

Etsimme nyt henkilöä, jonka intohimona on sidosryhmät tavoittava viestintä! Työtehtäviisi Aktian viestintäpäällikkönä kuuluu sekä Aktian ulkoisen, että sisäisen viestinnän suunnittelua ja toteutusta yhdessä muun viestintätiimin kanssa. Olet tottunut työskentelemään median kanssa, ja sinua kiinnostaa niin digitaalinen viestintä kuin viestinnän vaikuttavuus. Haluat jatkuvasti kehittää viestinnän prosesseja ja olet valmis käärimään hihat ja tarttumaan reippaasti toimeen.

Toivomme, että

  • sinulla on tehtävään soveltuva akateeminen koulutus (esimerkiksi viestintä tai kielet) sekä useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.
  • olet hyvä kirjoittaja sekä tottunut sisällöntuottaja. Äidinkieltä vastaava ruotsin kielen taito on edellytys tässä tehtävässä, mutta pystyt ilmaisemaan itseäsi erinomaisesti myös suomeksi ja englanniksi.
  • olet itsenäinen ja aloitteellinen. Teet luonnostasi tarkasti ja laadukkaasti kaiken minkä teet, mutta olet myös tarvittaessa luova viestijä, jolla on visuaalista silmää lopputulokselle.
  • etsit aina ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin.
  • sinun on helppo työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja otat työssäsi myös muut huomioon. Hyvä yhteistyökyky on edellytys tässä tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin finanssialalla Aktiassa, joka parhaillaan uudistuu ja kehittää uutta brändiään. Toimintaamme, käytöstämme ja asenteitamme kaikissa tilanteissa ohjaavat Aktian arvot rohkeasti, osaavasti ja yhdessä. Lähimmät kollegasi ovat viestinnän, kääntämisen, sijoittajasuhteiden ja vastuullisuuden asiantuntijoita. Olemme tavoitteellisesti työskentelevä tiimi ja uskomme hyvään, hauskaan ja sitoutuneeseen yhteistyöhön parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Yhteystiedot

Lisätietoja varten voit ottaa yhteyttä Aktian sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja Lotta Borgströmiin puhelimitse 14.1.2020 klo 11–12 tai 21.1.2020 klo 11–12, puh. 010 247 6838 tai sähköpostitse lotta.borgstrom@aktia.fi.

Hakuaika päättyy 26.1.2020.

Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian, sillä alamme käsitellä hakemuksia ja ottaa yhteyttä sopiviin ehdokkaisiin jo hakuaikana! Täytämme paikan heti, kun olemme löytäneet sopivan henkilön.