(Poistunut julkaisusta)

Viestintäpäällikkö / Communications Manager
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Tahdotko sinä viestinnän ammattilainen olla mukana rakentamassa Säästöpankkiryhmän tulevaisuutta?

Tehtävämme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.  

Tahdomme viestinnän ja markkinoinnin tiimiimme viestintäpäällikön, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Yhdessä tiimin kanssa pääset kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan Säästöpankkiryhmän valtakunnallista sisäistä ja ulkoista viestintää. Vastaat valtakunnallisesta talous- ja sijoittajasuhdeviestinnästä, mediasuhteiden rakentamisesta ja hoitamisesta, yrityksemme arvoja heijastavasta vastuullisuusviestinnästä sekä kriisiviestinnän toimintamalleista. Ohjaat työyhteisöviestintää ja tuet organisaatiota sisäisen viestinnän toteuttamisessa. Vastaat asiakasviestinnässä ja markkinoinnissa hyödynnettävistä sisällöistä, ymmärrät konversio-optimoinnin merkityksen ja pystyt tuottamaan hakukoneoptimoituja sisältöjä.

Työskentelet yhdessä useiden tiimien, sisäisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on vahva tahto saada ihmiset onnistumaan ja pystytkin auttamaan organisaatiota viestinnällisen osaamisen kehittämisessä. Idearikkaus ja luontainen uteliaisuus auttavat sinua pärjäämään alati kehittyvällä alalla.

Tahdomme, että sinulla on hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä viestinnän välineiden ja keinojen laaja tuntemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa asennetta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Liiketoimintalähtöisyys, tiimipelaaminen ja kyky ajatella kaupallisesti on sinulle luontaista. Sinulla on korkeakoulututkinto. Et pelkää toimia oma-aloitteisesti ja teetkin mielelläsi asioita etupainotteisesti. Työtapaasi määrittää toimeliaisuus ja halukkuus uuden omaksumiseen ja oppimiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan osana osaavaa, innostunutta ja tahtovaa tiimiä. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Vallilan Wall Streetillä. Raportoit viestintä- ja markkinointijohtajalle.

Tahdotko? Jos vastaus on tahdon, lähetä hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 17.11. mennessä. Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Laine Spellman puh. 040 455 5562 maanantaina 4.11. klo 15.30-16.30 ja 13.11. klo 8.30-10.00.