(Poistunut julkaisusta)

Viestintäkoordinaattori
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Haluatko tehdä aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisella projektilla? Meillä se onnistuu.

Viestintäkoordinaattorina teet Helsingin Telakkarannan aluekehityshankkeen sidosryhmäviestintää. Pääset mukaan projektin viestintäsuunnitelman tekemiseen ja toteuttamiseen. Hoidat projektin sisäistä ja ulkoista viestintää, koordinoit ja järjestät hankkeen esittelyitä ja alueella järjestettäviä tilaisuuksia. Luotsaat vierailijoita ja vastaat tiedusteluihin sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Tuotat, laadit ja hallinnoit aineistoja ja osallistut sisällöntuotantoon ideoinnista julkaisuun eri kanavissa.

Varmistat tiedonkulun ja toimit yhteyshenkilönä Telakkarannan eri toimijoiden ja rakennusporukoiden välillä. Olet innostunut oppimaan uutta ja tartut tarvittaessa myös muihin tehtäviin projektitiimissä, kuten kokousten sihteerinä toimimiseen.

Vastaat omalta osaltasi siitä, että sidosryhmämme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja saavat Skanskalta riittävästi tietoa hankkeesta. Työskentelet lähellä hankkeen tärkeitä sidosryhmiä, projektin ytimessä, työmaalla projektitoimistolla. Esimiehesi on projektijohtaja, mutta teet tiivistä yhteistyötä hankkeen eri sidosryhmien sekä Skanskan viestinnän, markkinoinnin ja myynnin kanssa. Työsuhde on osa-aikainen (3pv/vko) ja määräaikainen vuoden 2019 loppuun. Työnkuvasi tarkentuu osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Mitä toivomme sinulta?

  • kokemusta viestinnän tai markkinoinnin tehtävistä
  • kykyä tuottaa sujuvaa ja selkeää tekstiä
  • visuaalisen viestinnän osaamista
  • taittotyökalujen, sosiaalisen median ja julkaisujärjestelmien osaamista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan kokemus rakennus-, kiinteistö- ja asuntomaailmasta sekä projektikehityksen parista.

Haluatko tehdä tulosta osana hyvää porukkaa ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.3.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat projektinjohtaja Marko Virtaselta, p. 040 139 4300, marko.virtanen@skanska.fi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: communications coordinator, project communications, marketing, stakeholder management, construction