(Poistunut julkaisusta)

Viestintäkoordinaattori - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Oletko osaava ja innostunut viestinnän tekijä? Tarjolla mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä Helsingissä. Työsuhde solmitaan kuuden kuukauden ajalle, aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Jatko on mahdollinen.

Tehtävän kuvaus 

Työskentelet osaavassa tiimissä, jossa pääset osallistumaan viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen. Tiimissä koordinoidaan viestintää ja markkinointia koko yrityksen osalta.  Tehtävään kuuluu monipuolisesti ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtäviä, sekä sisäisten kumppanien auttamista ja konsultoimista viestintään liittyvissä kysymyksissä.

Toivomme sinulta 

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta viestinnän tehtävistä ja soveltuvaa koulutusta. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen englannin kielellä, ruotsin taito on eduksi. IT taitosi ovat ajan tasalla ja omaksut mielelläsi uusia järjestelmiä. Arvostamme kykyä tuottaa itse tekstiä sekä editoida jo valmista tekstiä. Sinulla on perustuntemusta myös sosiaalisen median puolella tapahtuvasta viestinnästä. Projekteissa työskentely on sinulle tuttua ja työskentelet pitkäjänteisesti kohti sovittua päämäärää. Toivomme oma-aloitteista, aktiivista, idearikasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Toimit mielelläsi tiimissä, jossa kaikki kantavat vastuunsa samalla auttaen toisia.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa yrityksessä, mielenkiintoisen tehtävän sekä osaavan tiimin tuen.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 15.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.