(Poistunut julkaisusta)

Viestintäkonsultti
Source

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen viestintäkonsulttia. Tule osaksi yhteisöämme tekemään asiakkaistamme Suomen parhaita tarinankertojia.

Viestintätoimisto Source fuusioitui Markkinointitoimisto Kitchenin kanssa täyden palvelun markkinointiviestintätoimistoksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla kasvamassa kanssamme yhdeksi alan suurimmista toimijoista ja kovimmista haastajista. 

Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaan tavoitteita tukevan viestinnän suunnittelu ja toteutus – sinä löydät asiakkaan tarvitsemat ratkaisut. Toimit asiakkuuksissasi projektijohtajana ja vedät eri toimenpidekokonaisuuksien suunnittelutiimejä. Kehität asiakkuuksia ja tarjoat heille proaktiivisesti uusia viestinnällisiä ratkaisuja toimien myyntimme tukena. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu muita viestinnän tehtäviä, kuten tiedotteiden kirjoittamista.

Me olemme yhtä kuin parikymmentä kovaa tyyppiä, jotka tekevät asiakkaillemme tuloksia. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten projektien ja asiakkuuksien parissa. Uskomme ihmisten kasvuun ja haluamme olla tukemassa sinua valitsemallasi tiellä. Meillä pääset kehittämään omaa toimenkuvaasi. Tarjoamme lisäkoulutuksia ja pidämme tekijämme ajan tasalla jatkuvasti kehittyvällä ja muuttuvalla alalla.

Odotamme hakemaltamme henkilöltä vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kokonaisvaltaista ymmärrystä markkinointiviestinnän kentästä. Toivomme, että hallitset niin strategisen ja taktisen viestinnän ratkaisut kuin hyvät valmentamistaidot. Aiempi kokemus seuraavista segmenteistä on plussaa: julkishallinto, rakennusteollisuus sekä teknologia- ja informaatioala. Ennen kaikkea arvostamme nohevuutta ja ideointikykyä.

Markkinointiviestinnän yhteisömme sijaitsee merellisessä Lauttasaaressa.
Mainio työyhteisömme viihtyy samoissa tiloissa Taiqa Digitalin ja Suomen Podcastmedian kanssa – uskomme että rautaiset ammattilaiset saavat yhdessä aikaan timantteja. Meillä saa tehdä töitä laulaen, joskus voi kirota myös. 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu valitun henkilön kokemusvuosiin.

Palamme halusta kuulla, miksi juuri sinä sopisit meidän tiimimme! Lähetä hakemuksesi työnäytteineen osoitteeseen rekry@source.fi viimeistään 25.10.

Lisätietoja tehtävästä antaa sisältöjohtaja Jenni Pohtala puh. +358 40 164 9940 (tavoitettavissa 15.10. klo 15–17, 19.10. klo 15–17 ja 22.10. klo 15–17).