(Poistunut julkaisusta)

VIESTINTÄKONSULTTI
Tekir Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Tekir etsii vakituiseen työsuhteeseen

VIESTINTÄKONSULTTIA

toteuttamaan ja vetämään asiakkaidemme monipuolisia projekteja erityisesti mediaviestinnän palveluissamme.

Olet kaupallisesti suuntautunut monipuolinen viestinnän ammattilainen. Osaat auttaa asiakkaitamme löytämään omasta toiminnastaan mediassa toimivia, journalistiset vaatimukset täyttäviä näkökulmia sekä rakentamaan systemaattisesti näkyvyyttä niin omassa, ansaitussa kuin maksetussakin mediassa. Ymmärrät viestintä- ja mediaympäristön toiminnan ja merkityksen liiketoiminnalle sekä viestinnän muuttuvaa roolia yritysten arjessa. Olet työskennellyt vähintään 3-5 vuoden ajan edellä mainittujen asioiden parissa esimerkiksi yrityksen viestintä- tai markkinointitehtävissä, journalismissa tai viestintätoimistossa.

Osaat suunnitella ja johtaa projekteja sekä osallistut asiantuntijana projektien toteuttamiseen. Tiimiimme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava viestinnän ammattilainen. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa sekä kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnin parissa, vaativat ja monipuoliset tehtävät, vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittyä ja saada lisää vastuuta osana Tekirin asiantuntevaa tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Riikka Kouhi, puh. 040 558 2385.

Lähetä tiivis hakemuksesi 24.5.2020 mennessä osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si.

www.tekir.fi

www.linkedin.com/company/tekir-oy

www.facebook.com/Tekir.fi

twitter.com/TekirFi