(Poistunut julkaisusta)

Viestintäkonsultti
Rianno Communications Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Me haluamme palkata viestintäkonsultin. Toivomme, että juuri sinä olet kaipaamamme henkilö.

Ollaan rehellisiä: odotamme sinulta paljon. Toisaalta odotuksemme eivät liity keskeisesti koulutustaustaasi tai työhistoriaasi. Olemme kiinnostuneempia sinusta ihmisenä; persoonastasi ja mielenkiinnonkohteistasi.

Rianno on aktiivinen, toimelias ja vaikuttava viestintätoimisto. Toimintamme ytimessä on asiakkaidemme auttaminen. Siksi kutsumme itseämme viestinnän personal trainereiksi. Emme vain suorita tilausten mukaan, vaan havainnoimme, ideoimme, tuemme, neuvomme, koulutamme, sparraamme, suunnittelemme ja toteutamme. Toimintaperiaatteemme on avaimet käteen – minimoimme asiakkaamme vaivan, edesautamme heidän tavoitteitaan.

Me riannolaiset olemme luovia ja uteliaita. Olemme Suomen paras mediaviestinnän toimisto. Ymmärrys journalistisen median toimintatavoista on tulosten saavuttamiseksi iso etu. On oltava kekseliäs ja seurattava yhteiskuntaa laaja-alaisesti.

Välttämätön perusosaaminen:
– Saumaton suomen kirjoitustaito
– Hyvä englannin osaaminen suullisesti ja kirjallisesti
– Ymmärrys myynnistä ja tulonmuodostuksesta
– Nykyaikainen ohjelmisto-osaaminen sisältäen Microsoft Officen
– Työmme on erittäin monipuolista. Haettavassa tehtävässä on kyettävä kitkatta sopeutumaan projektien mukaan muokkautuviin rooleihin ja tehtäviin

Tarjoamme rennon ja tavoitteellisen työympäristön Suomen parhaiden mediaviestinnän taitajien kanssa. Toimistomme ja showroomimme sijaitsevat samassa kauniissa tilassa Helsingin ytimessä.

Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen. Työsopimus sisältää kuuden kuukauden mittaisen koeajan.

Tutustu Riannoon: https://www.rianno.fi/

Jos löydät edellä olevasta kuvailusta itsesi, lähetä meille työhakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen antti.parnanen@rianno.fi. Lisätietoja antaa tarvittaessa Rianno Communicationsin varatoimitusjohtaja Antti Pärnänen numerossa 050-3766864. Täytämme position heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Tule mukaamme!