(Poistunut julkaisusta)

VIESTINTÄKONSULTTI
Tekir Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Osaamisemme kysyntä kasvaa, joten etsimme nyt tiimiimme

VIESTINTÄKONSULTTIA

kehittämään asiakkaidemme sijoittaja-, talous- ja yritysvastuuviestintää.

Tiimiimme kaipaa idearikasta, ennakkoluulotonta ja aikaansaavaa sijoittajaviestinnän ammattilaista. Odotamme sinulta vähintään 3 vuoden työkokemusta esimerkiksi pörssiyhtiön viestinnästä tai viestintätoimistosta. Tunnet pörssiyhtiön arjen ja sijoittajaviestinnän kohderyhmien tarpeet ja vaatimukset. Osaat kehittää ja toteuttaa jatkuvaa sijoittajaviestintää sekä kvartaali- ja vuosiraportointia. Kokemus yritysjärjestelyiden viestinnästä luetaan eduksi.

Sinulla on työhön soveltuva tutkinto ja kiinnostus osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Pystyt tuottamaan sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen osaamisesta on etua.

Osaat suunnitella ja johtaa projekteja, mutta osallistut myös asiantuntijana projektien toteuttamiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi maan kokeneimman ja asiantuntevimman konsulttitiimin jäsenenä. Pääset osallistumaan monipuolisiin sijoittajaviestinnän ja Tekirin muiden osaamisalueiden asiakastöihin. Tekir tarjoaa näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnissa. Vaativien ja monipuolisten tehtävien lisäksi saat mukavan työyhteisön, joka arvostaa, kannustaa ja välittää.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Riikka Kouhi, puh. 040 558 2385 ma 15.7. klo 10-12 ja to 18.7. klo 13-15 tai riikka@tekir.fi sekä johtaja Johanna Henttonen, puh. 040 530 0778 ti 23.7. klo 9-11 ja to 25.7. klo 15-17 tai johanna@tekir.fi.

Lähetä tiivis hakemuksesi osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si. Hakuaika kestää 18.8. asti, mutta haastattelemme kandidaatteja jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.