(Poistunut julkaisusta)

VIESTINTÄKONSULTTI, YRITYS- JA TALOUSVIESTINTÄ
Tekir Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Tekir etsii vanhempainvapaan sijaiseksi

YRITYS- JA TALOUSVIESTINNÄN TAITAVAA VIESTINTÄKONSULTTIA

toteuttamaan ja vetämään asiakkaidemme monipuolisia ja mielenkiintoisia projekteja talous- ja sijoittajaviestinnässä, yrityskaupoissa ja listautumisissa sekä vastuullisuuden kehittämisessä.

Olet rautainen ammattilainen, ja sinulla on kokemusta pörssiyhtiön ulkoisen viestinnän ja talousviestinnän parissa työskentelystä sekä mielellään myös konsulttina toimimisesta. Osaat auttaa asiakkaitamme luovimaan muutostilanteissa ja löydät toimivat viestinnälliset ratkaisut sidosryhmien luottamuksen voittamiseksi. Sinulta hoituvat kätevästi niin yrityskauppaviestintä, vuosiraportointi, talousviestinnän arki kuin vastuullisuusviestintä.

Työskentelet luontevasti erilaisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Sinulla on osaamista ja kiinnostusta myös myyntiin sekä asiakkuuksien kasvattamiseen. Osaat suunnitella ja johtaa projekteja ja osallistut myös itse asiantuntijana projektien toteuttamiseen. Hommia ei meillä tehdä yksin, vaan tukenasi on laaja-alainen ja kokenut Tekirin tiimi.

Tiimiimme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava viestinnän ammattilainen. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa sekä kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnin parissa, monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät, vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittyä ja saada lisää vastuuta osana Tekirin asiantuntevaa tiimiä.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus marraskuusta 2020 vuoden 2021 loppuun. Tämän jälkeen vakituinen jatko osana Tekirin tiimiä on mahdollista ja siitä sovitaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Johanna Henttonen, puh. +358 40 530 0778 (to 17.9. klo 13-14 tai ma 21.9. klo 14-16) tai johanna@tekir.fi.

Lähetä tiivis hakemuksesi 27.9.2020 mennessä osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si.

Tekir Oy on yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella. Tärkein palvelumme on ajattelu.

Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja työskentelemme yksityisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden, perheyritysten, pienten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla.

www.tekir.fi

www.linkedin.com/company/tekir-oy

www.facebook.com/Tekir.fi

twitter.com/TekirFi