(Poistunut julkaisusta)

Viestintäjohtaja
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haemme Tampereen yliopistoon 

Viestintäjohtajaa

Haemme vahvan ja monipuolisen viestintä- ja johtamistaustan omaavaa viestinnän ammattilaista vastaamaan yliopistomme viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuudesta.

Viestintäjohtajana vastaat viestintämme strategisista linjauksista, kehittämisestä ja toteutuksesta yhdessä monialaisten asiantuntijoidemme kanssa. Olet etulinjassa edistämässä monikanavaisen viestinnän keinoin yliopistomme tieteen ja tutkitun tiedon sanomaa, koulutustehtävää ja yhteiskunnallista vuorovaikutusta.

Viestintä- ja markkinointiyksikössämme työskentelee noin 25 oman alansa asiantuntijaa erilaisissa tehtävissä. Viestintäjohtajana vastaat yksikkösi tuottamasta laadukkaasta palvelusta ja tuet asiantuntijoidesi työtä asettamalla tavoitteita sekä vastaamalla resurssien asianmukaisesta hyödyntämisestä ja henkilöstösi työhyvinvoinnista. 

Tehtäväsi on varmistaa, että viestintä tukee yliopistomme strategian toteuttamista ja tavoitteiden saavuttamista ajantasaisesti, ennakoivasti ja vastuullisesti. Organisaatiomme ulkoinen ja sisäinen viestintä sekä markkinointi ja kehittäminen muodostavat sinulle merkityksellisen tehtäväkentän. Vastuullasi on yliopistomme tutkimukseen, koulutukseen ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen perustuvan yhteisökuvan strateginen ja tavoitteellinen kehittäminen ja etenemisen seuranta. Teet myös tiiviisti yhteistyötä HR-toimintojemme kanssa työnantajakuvamme kehittämiseksi. Toimit kiinteässä yhteistyössä yliopistomme johdon sekä sisäisten ja ulkoisten kumppaniemme kanssa. 

Olet työskennellyt asiantuntijaorganisaation vastuullisena johtajana monipuolisten viestinnän tehtävien parissa ja vastannut digitaalisen murroksen edellyttämien muutoshankkeiden läpiviennistä. Vankan työkokemuksen ja strategisen näkemyksen lisäksi odotamme, että olet helposti lähestyttävä esimies ja toimeen tarttuva johtaja. Työtehtäväsi edellyttävät sinulta taitavaa suullista ja kirjallista viestintää sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Vakuuttavalla vuorovaikutuksella ja hyvillä verkostoitumistaidoilla edistät strategiamme toteuttamista ja yhteistyötä niin kotimaisten kuin kansainvälisten sidosryhmiemme kanssa. 

Koska olemme monimuotoinen ja aidosti kansainvälinen työyhteisö, edellytämme että kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi ja olet suorittanut tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon. Arvostamme ammatillista kokemusta korkeakoulukentästä ja yliopistomaailman tuntemusta.

Millainen työyhteisö olemme?

Olemme on ainutlaatuinen, monialainen ja rohkeasti tulevaisuuteen katsova ja kehittyvä yhteisö. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa arjessasi viestintäjohtajana. 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jossa ihminen ratkaisee. Saat myös erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja olla mukana luomassa ainutlaatuista ja innostavaa toimintaympäristöä, joka houkuttelee myös kansainvälisiä osaajia ja opiskelijoita. Mielenkiintoisen tehtävän ja rikastavan työyhteisön rinnalla tarjoamme merkityksellisyyttä myös mahdollisuudella olla mukana edistämässä yhteisömme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Työskentelet pääsääntöisesti kolmella kampuksellamme, mutta vierailet ajoittain myös muissa toimipisteissämme. Mahdollistamme joustavasti myös etätyömahdollisuudet. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme. Tervetuloa joukkoomme luomaan merkityksellistä uraa sekä vaikuttamaan yliopistomme ja yhteisen kulttuurimme kehittymiseen.  

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi palkkatoive sekä ansioluettelo.

Hakuaika tehtävään päättyy torstaina 15.10.2020 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin johtava konsultti Seija Malmi p. 040 5225 330, seija.malmi@mercuriurval.com