Viestintäjohtaja
Geologian tutkimiskeskus (GTK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Viestintäjohtaja

Liity joukkoomme ja edistä kanssamme Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) viestintää ja markkinointia. Viestintäjohtajana olet vastuussa GTK:n kokonaisviestinnästä ja markkinoinnista kotimaassa ja kansainvälisesti. Kasvatat tietoisuutta GTK:n toiminnan tulosten vaikuttavuudesta, palveluista ja projekteista sekä varmistat osaltasi asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilöstön sitoutumista. Osallistut myös ajankohtaisviestinnän toteutukseen.

Vastuullasi on GTK:n viestintä- ja markkinointistrategian suunnittelu ja toteutus, mediasuhteet, brändin edistäminen, digitaalinen markkinointi sekä erilaisten messujen ja tapahtumien organisointi. GTK:n strategiset muutokset ja sisäiset kehittämishankkeet vaativat vahvaa otetta sisäiseen viestintään yhdessä sisäisten sidosryhmien kanssa. Johdat ihmisten kautta viestinnän kokonaisuutta kehittyvässä organisaatiossa. Raportoit operatiivisen toiminnan johtajalle.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa sekä monipuolista näyttöä, osaamista ja kokemusta viestinnän eri osa-alueista. Lisäksi edellytämme sinulta kykyä johtaa viestinnän tiimiä ja kokemusta esimiestyöstä. Odotamme toimintatapasi innostavan tiimisi ja kollegasi tavoitteiden saavuttamiseen sekä aktiiviseen otteeseen operatiivisessa johtotiimissä. Omaat hyvät esiintymisvalmiudet sekä kirjallisen ja suullisen viestintätaidon. Lisäksi odotamme sinulta erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa sekä hyvää ruotsin kielen taitoa.

Katsomme eduksi GTK:n toimialan tuntemuksen, kokemuksen kansainvälisestä toimintaympäristöstä sekä kokemuksen organisaation strategisen muutoksen toteuttamisesta. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin ja mielenkiintoiset työtehtävät arvostetussa tutkimuslaitoksessa. Roolissasi olet näköalapaikalla GTK:n toimintaan ja geologian toimialaan kansainvälisessä ympäristössä. Vaikutat toiminnallasi GTK:n ja sen henkilöstön menestymiseen. Tehtävä on vakinainen ja palkkaus on palkkausjärjestelmämme mukainen. Tehtävä täytetään 1.1.2021 alkaen Espoon toimipisteeseemme.

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä on voitava tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätiedot: johtaja Olli Breilin puh. 029 503 5200 10.8. klo 15-16 ja 19.8. klo 9-10.30 sekä johtaja Helena Tammi, puh. 029 503 2220 11.8. klo 10-11, 12.8. klo 10-11 ja 20.8. klo 9-10.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen. Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-589-2020, 21.8.2020 klo 16.15 mennessä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot