(Poistunut julkaisusta)

VIESTINTÄJOHTAJA
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Viestintäjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme nyt Apottiin

VIESTINTÄJOHTAJAA

 

Apotti-hanke on mittava toiminnan muutoksen hanke, jossa toteutetaan ja implementoidaan maailman ensimmäinen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon sekä sosiaalihuollon yhdistävä asiakas- ja potilastietojärjestelmä, Apotti järjestelmä. Järjestelmällä on merkittävä toiminnan ohjauksen rooli. Oy Apotti Ab on asiakasorganisaatioidensa omistama yritys, jonka tehtävänä on toteuttaa Apotti-hanke, tukea järjestelmän käytössä ja kehittää sitä eteenpäin asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti.

Hankkeena Apotti on haastava, asiakkaita on jo tässä vaiheessa lukuisia ja tavoitetilana on yhtenäinen järjestelmä sekä yhteiset toimintatavat.

Viestintäjohtajan tehtävänä on Apotin sisäisen ja ulkoisen viestinnän johtaminen ja kehittäminen sekä viestinnän strateginen suunnittelu. Tehtäviin kuuluvat tiivis viestintäyhteistyö asiakasorganisaatioidemme kanssa, mediasuhteet sekä Apotti-kulttuurin luominen. Raportoit toimitusjohtajalle ja toimit esimiehenä kolmen hengen tiimille.

Sosiaali- ja terveydenhuolto on suuressa murroksessa ja tietojärjestelmien kehittäminen vastaamaan nykypäivän tarpeita on kriittisen tärkeää. Apotissa pääset tekemään juuri tätä työtä!

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

 • kokemusta viestinnän tuloksellisesta johtamisesta
 • kokemusta mediasuhteista
 • kokemusta muutosprojektien viestinnästä
 • erilaisten viestintäkanavien- ja tapojen kehittämisestä
 • kokemusta sisäisen viestinnän kehittämisestä
 • rautaiset hermot nopeasti muuttuvissa tilanteissa
 • hyvät esiintymistaidot
 • erinomainen kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito

Sosiaali- ja terveydenhuollon alan tuntemus katsotaan eduksi. Pahitteeksi ei myöskään ole, jos olet huumorintajuinen, hyvä tyyppi ja sukkuloit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tule mukaan tekemään Suomen sote-sektorin suurinta muutosta yli 500 rautaisen ammattilaisen työkaverina. Muutimme juuri monitilatoimistoon Pitäjänmäelle täysin uusittuihin toimitiloihin.

Tarjoamme sinulle:                                                                                            

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset - kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme. 

Hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen 25.8. mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten.

Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Lisätietoja voi kysyä viestintäjohtaja Johanna Klemetiltä 14.8. klo 12-14 tai 19.8. klo 12-14 välisenä aikana p. 040 704 1148.

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi