(Poistunut julkaisusta)

Viestintäjohtaja
Tekniikan akateemiset TEK

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Työkaverimme Jussin siirtyessä uuteen työhön Tampereelle, haemme uutta

VIESTINTÄJOHTAJAA

Viestintätiimi vastaa TEKin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Pidämme yhteyttä jäseniimme ja kerromme heille palveluistamme, joilla he voivat tehdä työurastaan parhaan mahdollisen. Viestimme päättäjille ja suurelle yleisölle avauksistamme, tutkimustemme tuloksista ja jäsentemme saavutuksista. Työvälineitämme ovat muun muassa verkkosivustot, sosiaalinen media, meilikirjeet, tiedotteet, tapahtumat, videot ja printtimateriaalit. Teemme yhtä Suomen parhaista ammattilehdistä.

Sinun vastuullasi ovat TEKin viestinnän ja brändin suuret linjat. Vastaat mediasuhteista ja olet mukana vaikuttajaviestinnässä. Pääset mukaan uudistamaan strategiaamme ja brändiämme. Koska olemme uuden äärellä, odotamme ennakkoluulotonta ajattelutapaa. Viestintäjohtajana sinulla tulee olla kyky innostaa muita ja varmistaa, että asetetut tavoitteet saavutetaan yhdessä tekemällä.

Olet etsimämme uusi työkaveri, jos sinulla on kokemusta tuloksellisesta viestinnän suunnittelusta ja johtamisesta. Pidämme tärkeänä ymmärrystä työmarkkinoista ja reilun työelämän arvomaailmasta. Tarvitset työssäsi työhön soveltuvan viestintäalan koulutuksen, organisointikykyä sekä positiivisen otteen työhön. Olet luonteva esiintyjä ja käytät työssäsi sujuvasti myös englantia.

Tiimissäsi työskentelee neljä viestinnän asiantuntijaa, AD ja markkinoinnin suunnittelija. Esimiehenäsi toimii toiminnanjohtaja. Olet johtoryhmän jäsen ja teet läheistä yhteistyötä myös eri alojen asiantuntijoidemme kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset haastamaan ajatuksia ja toimintatapoja. Tehtävä on vakinainen. Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme hyvinvointia edistävä työpaikka. Työyhteisömme on tiivis ja toisistaan välittävä asiantuntijoiden porukka. Meihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.tek.fi/tekintoissa tai Instagramissa #TEKintöissä.

Korostamme toiminnassamme moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia ehdokkaita. Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Jari Jokinen, jari.jokinen@tek.fi, viestintäjohtaja Jussi Nousiainen, puh. 050 5780 959 ja HR-johtaja Kati Johansson, puh. 0400 881 255.

Odotamme hakemustasi! Toimitathan sen palkkatoiveineen 26.8.2019 mennessä.