(Poistunut julkaisusta)

Viestintäjohtaja
Suomen Lähetysseura

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme johtoryhmämme vahvistukseksi osaavaa ja kokenutta

VIESTINTÄJOHTAJAA

Johdat viestintää Lähetysseurassa ja vastaat strategian toteuttamisesta viestinnällisten tavoitteiden osalta. Ymmärrät mitä vaaditaan organisaation brändin vahvistamiseksi. Toimit toiminnanjohtajan alaisuudessa viestintäyksikön johtajana ja kustannustoimen päällikön esimiehenä. Tuet ja ohjaat muita osastoja viestintäprosessien kehittämisessä. Osaat sanoittaa Lähetysseuran viestit eri ryhmille, kuten suurelle yleisölle, medialle, kirkolle ja seurakunnille, kansalaisjärjestöille ja ulkoministeriölle. Tunnet viestinnän eri kanavat, seuraat niiden kehitystä ja osaat käyttää niitä strategisesti järjestön sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä monikulttuurisessa ja muuttuvassa toimintaympäristössä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä viestinnän johtamistehtävistä, vahvoja verkostoja mediamaailmassa, kirkossa, kansalaisjärjestökentällä ja yhteiskunnassa. Odotamme organisointi- ja toimeenpanokykyä, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja henkilöjohtamistaitoja sekä molempien kotimaisten kielten ja englannin hallintaa. Arvostamme kokemusta kirkon, kansalaisjärjestöjen ja kehitysyhteistyön toimintakentiltä.

Tarjoamme mielenkiintoisen viestinnän näköalapaikan monikulttuurisessa kehitysyhteistyöympäristössä, asiantuntevan ja hyvähenkisen työyhteisön jäsenyyden sekä hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Rolf Steffansson, p. 043 8240649 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.5.2019 mennessä Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.