(Poistunut julkaisusta)

Viestintäjohtaja
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Rakennamme tänään huomisen viestintää. Viestintäteknologian kiihkeässä tietovirrassa ja keinovalikoimassa osaat poimia oleelliset asiat esille, säilytät viestinnässä inhimillisyyden ja empatian, ja silti näet strategiset kokonaisuudet. Sinulla on rohkeutta viestiä haastavistakin aiheista läpinäkyvästi ja pelottomasti. Nautit ympärilläsi muuttuvasta maailmasta ja johdat näkemyksellisyydellä ja kokemuksella. Annat alaistesi loistaa.

Viestintäjohtajana vastaat Traficomin viestinnän strategisesta ja tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Rakennat yhdessä johdon ja asiantuntijoiden kanssa uuden viraston viestintäkulttuuria ja viestinnän suuntaviivoja. Tuet organisaatiota sidosryhmäsuhteiden kehittämisessä ja vastaat sidosryhmäviestinnästä. Osallistut johtoryhmän jäsenenä koko viraston johtamiseen ja kehittämiseen sekä raportoit pääjohtajalle.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus sekä käytännössä osoitettu johtamistaito.

Odotamme sinulta laaja-alaista viestinnän osaamista sekä näyttöä onnistuneesta sidosryhmäviestinnästä ja toiminnan kehittämisestä. Odotamme lisäksi monipuolista johtamiskokemusta sekä vahvaa strategista näkemystä ja kykyä uudistaa ennakkoluulottomasti viranomaisviestintää. Työssäsi tarvitset erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä erinomaista suomen, hyvää englannin ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Viestintäjohtaja on sopimuspalkkauksen piirissä. Liitä hakemukseesi palkkatoivomus. Virka on Traficomin yhteinen.

Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Virkaan valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen (Valtion virkamieslaki 7§).

Meillä on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri sekä monipuoliset henkilöstöedut. Jatkuva osaamisen kehittäminen ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita.

Lisätietoja antaa pääjohtaja Kirsi Karlamaa, p. 0295 390 403 (tavoitettavissa parhaiten klo 11 - 12). Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)traficom.fi.

Tallenna hakemuksesi 23.1.2019 klo 16.15 mennessä valtion työnhakusivustolle osoitteeseen www.valtiolle.fi (ID 31-259-2018). Voit myös toimittaa hakemuksesi meille osoitteella Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Kirjaamo, PL 320 (Kumpulantie 9, Helsinki), 00059 TRAFICOM. Merkitse hakemukseen ja kuoreen tunnus "Viestintäjohtaja, ID 31-259-2018". Hakemuksia ei palauteta.

Palvelussuhteen alussa voidaan käyttää koeaikaa.  

Annonsen på svenska: www.traficom.fi.