(Poistunut julkaisusta)

Viestintäjohtaja
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haemme kasvavaan joukkoomme innovatiivista viestintäjohtajaa luomaan ja toimeenpanemaan viestintästrategiaa, joka tukee toimintamme tavoitteita.

Toimit johtoryhmän jäsenenä ja vastaat Viestintäyksikön vetäjänä toimitusjohtajalle. Viestintäyksikkö on uusi perustettava yksikkö, johon siirtyvät nykyisin hallintojohtajan alaisuudessa olevan viestintä- ja yleishallintoyksikön viestintätiimin neljä henkilöä.

Viestintäjohtajana vastaat Valtorin ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja sen kehittämisestä monikanavaisesti ja vuorovaikutteisesti. Tehtävään sisältyy viestinnän suunnittelua, toteutusta ja mittaamista yhteistyössä Valtorin johtoryhmän ja Viestintäyksikön kanssa. Maineenhallinta ja brändinrakentaminen ovat olennainen osa vastuitasi, kuten myös hyvien sidosryhmäsuhteiden ylläpito, mediaviestintä ja häiriöviestintä.

Tarjoamme sinulle eturivin näköalapaikan koko valtion digitalisointiin. Meillä pääset työskentelemään osana ICT-alan kovinta osaamisverkostoa laajan ja monipuolisen asiakaskunnan hyväksi!

Hakijalta odotamme:
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä monipuolista kokemusta vaativista viestintätehtävistä. Koet sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien sitouttamisen ja inspiroinnin tärkeäksi ja ymmärrät sosiaalisen median viestinnän merkityksen. Hands-on -asenne ja aktiivinen kehittämisote ovat olennaisia.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävän toivottu aloitusajankohta on joulukuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 26.10.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-1012-2018).

Lisätietoja: 
Pasi Lehmus
Toimitusjohtaja
Puhelin: 050 550 0022
Puhelinajat: 12.10. klo 13-14, pe 19.10. klo 14-15