(Poistunut julkaisusta)

Viestintäjohtaja
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Haemme nyt pääkonttorillemme Sotkamoon

VIESTINTÄJOHTAJAA

Vastaat ulkoisen ja sisäisen viestinnän johtamisesta ja koordinoinnista sekä media- ja sidosryhmäsuhteiden hoidosta yhdessä johdon kanssa. Kehität toimitusjohtajan apuna yhtiön viestintää ja tuet yhtiömme ympäristö-, turvallisuus- ja tehokkuustavoitteita viestinnän keinoin. Teet aktiivisesti yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmiemme kanssa. Vastaat myös erilaisista viestintäkanavista ja niiden kehittämisestä sekä viestintäkampanjoiden ja -tilaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Osana tehtäväkuvaasi hoidat myös yhtiön tiedotteita ja muita julkaisuja.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään 10 vuoden kokemusta vastuullisista teollisuuden viestintätehtävistä. Erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen ilmaisu sekä vahva viestinnän kokemus ja näkemys ovat perusedellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Myös hyvät verkostoitumistaidot sekä kiinnostus suomalaiseen ja kansainväliseen mediaan ja sidosryhmäyhteistyöhön ovat tarpeen tehtävässä. Keskisuomalaisen mediakentän tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävän sijaintipaikka on Sotkamo. Lisätietoja tehtävästä antaa 24.9.2018 lähtien toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 19.10.2018 mennessä. Otsikoi viestisi tunnuksella ”viestintäjohtaja”.