(Poistunut julkaisusta)

Viestintäjohtaja
Cursor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Position nykyisen haltijan jättäessä organisaatiomme haemme nyt

VIESTINTÄJOHTAJAA

Tehtäväsi on yhdessä tiimisi kanssa nostaa seudun mielikuvaa sekä tukea muuta organisaatiota heidän työssään seudun yritysten kehittämisessä, uusien investointien saamisessa seudulle ja matkailijamäärien lisäämisessä. Hyödynnät työssäsi sekä kaupallisia työkaluja, mediaa että edunvalvontaa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakaskuntien kanssa ja luot omalla viestinnälläsi positiivisen ilmapiirin. Kuulut johtoryhmään, raportoit toimitusjohtajalle ja osallistut Cursorin strategian kehittämiseen.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta ja tuloksellista näyttöä viestinnän ja markkinoinnin strategisesta johtamisesta, samalla kun sinulla on valmius osallistua käytännön työhön. Hyvät yhteistyötaidot ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien tunnistaminen luovat perustan onnistumiselle. Arvostamme kontakteja esim. mediaan ja päättäjiin sekä yritystoiminnan ymmärrystä. Johdat tiimiäsi jämäkästi muita kuunnellen ja muiden mielipiteistä oppien.     

Tarjoamme yhden organisaatiomme keskeisimmistä tehtävistä seudulla, jonka mielikuva voitetun rakennemuutoksen jälkeen tarvitsee uuden suunnan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 14.9. ja 21.9. klo 12 – 14. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen puh. 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 1.10.2018 mennessä.