(Poistunut julkaisusta)

Viestintäjohtaja
Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Ketterä yliopistomme hakee luovaa

brändi- ja viestintäjohtajaa,

jolla on kovat näytöt vaikuttavasta ja tuloksellisesta viestinnästä sekä erinomaista osaamista johtaa itsekin kädet savessa dynaamista ja erittäin tulosorientoitunutta 15 hengen viestintäyksikköä.

Olet etsimämme ammattilainen, jos ymmärrät viestinnän ja strategian kuuluvan erottamattomasti yhteen, ja että erottuva brändi vaatii sekä valintoja että tekoja. Sinulla on kokemusta haastajabrändien rakentamisesta ja johtamisesta. Korkeakoulukontekstin tuntemus katsotaan eduksi, ja arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Näyttöjä tuloksellisen ja hyvin työssään viihtyvän tiimin johtamisesta arvostamme erityisen paljon.

Tehtävässäsi teet yliopistoa tunnetuksi kansainvälisenä tutkimusyliopistona ennen kaikkea opiskelijoille Suomessa ja kansainvälisesti, mutta myös tutkijayhteisöille ja muille sidosryhmille ympäri maailmaa. Johdat yliopiston viestintää yliopiston johtoryhmän jäsenenä, mutta koordinoit myös LUT-korkeakoulujen yhteisiä viestinnällisiä tavoitteita. Vaikuttajaviestintä ja mediasuhteiden hallinta johdon tukena kuuluvat myös tehtävänkuvaasi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja haastavan tehtävän osana edelläkävijäyhteisöämme. Kampuksemme on uteliaiden maa ja mielentila, jossa tieteen ja koulutuksen avulla teemme maailmasta paremman. Puhdas energia ja vesi, kiertotalous sekä kestävä liiketoiminta ovat ihmiskunnan kohtalonkysymyksiä, joihin LUT etsii ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella.

Tehtävä on vakituinen ja työsuhteeseen sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: palvelujohtaja Anne Lankinen, puh. 0400 549 690.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 18.2.2018 sähköisellä hakulomakkeella.