(Poistunut julkaisusta)

Viestintäjohtaja / Oy Apotti Ab, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja. Tule mukaan tekemään Suomen sote-sektorin suurinta muutosta yli 500 rautaisen ammattilaisen työkaverina. Muutimme juuri monitilatoimistoon Pitäjänmäelle täysin uusittuihin toimitiloihin.

Viestintäjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme nyt Apottiin

Viestintäjohtajaa

Apotti-hanke on mittava toiminnan muutoksen hanke, jossa toteutetaan ja implementoidaan maailman ensimmäinen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon sekä sosiaalihuollon yhdistävä asiakas- ja potilastietojärjestelmä, Apotti järjestelmä. Järjestelmällä on merkittävä toiminnan ohjauksen rooli. Oy Apotti Ab on asiakasorganisaatioidensa omistama yritys, jonka tehtävänä on toteuttaa Apotti-hanke, tukea järjestelmän käytössä ja kehittää sitä eteenpäin asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti. Hankkeena Apotti on haastava, asiakkaita on jo tässä vaiheessa lukuisia ja tavoitetilana on yhtenäinen järjestelmä sekä yhteiset toimintatavat.

Viestintäjohtajan tehtävänä on Apotin sisäisen ja ulkoisen viestinnän johtaminen ja kehittäminen sekä viestinnän strateginen suunnittelu. Tehtäviin kuuluvat tiivis viestintäyhteistyö asiakasorganisaatioidemme kanssa, mediasuhteet sekä Apotti-kulttuurin luominen. Raportoit toimitusjohtajalle ja toimit esimiehenä kolmen hengen tiimille.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus viestinnän tuloksellisesta johtamisesta. Odotamme sinulta kokemusta mediasuhteista ja muutosprojektien viestinnästä sekä erilaisten viestintäkanavien- ja tapojen kehittämisestä. Olet hyvä esiintyjä ja omaat rautaiset hermot nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä edellytetään erinomaista kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Sosiaali- ja terveydenhuollon alan tuntemus katsotaan eduksi. Pahitteeksi ei myöskään ole, jos olet huumorintajuinen, hyvä tyyppi ja sukkuloit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme sekä työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme sekä mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä. Lisäksi työlläsi on merkitystä yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään.

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset - kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme. Hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat tj Hannu Välimäki 3.1. klo 9.00–10.00 ja 8.1. klo 15.00–16.00 puh. 040 1966 311 sekä MPS-konsultit Heidi Palo 8.1. klo 10.00–11.00 puh. 020 746 9628 ja Johanna Korte 10.1. klo 15.00-16.00, puh. 020 746 9455. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 12.1.2020 mennessä.