(Poistunut julkaisusta)

Viestintäharjoittelija Sibafestiin 2020
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia vastaa musiikin alan ylimmästä opetuksesta Suomessa. Se kouluttaa itsenäiseen taiteelliseen työhön kykeneviä taiteilijoita, pedagogeja ja musiikin asiantuntijoita. Taideyliopisto aloitti toimintansa vuoden 2013 alussa, kun Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu yhdistyivät.

Sibafest on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian päätapahtuma. Helsingin Musiikkitalossa parillisina vuosina järjestettävä, viikon kestävä festivaali tekee tunnetuksi Sibelius-Akatemian toimintaa suurelle yleisölle toiminnan koko laajuudessa. Ensi vuonna festivaalia vietetään 25.1.–1.2.2020.

Haemme Sibafestiin viestinnän korkeakouluharjoittelijaa (36:45 tuntia / vko) ajalle 2.1.–14.2.2020.  Sovittaessa on mahdollisuus aloittaa työt jo joulukuussa osa-aikaisesti. Viestintäharjoittelijana toimit osana Sibafestin viestintää tuottaen teksti-, kuva- ja videomateriaalia sosiaaliseen mediaan sekä Taideyliopiston ja Sibafestin verkkosivuille. Avustat myös mediakontaktoinnissa ja muissa Sibafestin viestintään ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Festivaaliviikon aikana päivystät tapahtumissa ja teet niistä sisältöjä sosiaaliseen mediaan.

Odotamme Sinulta

  • erinomaista suomen kielen taitoa, kiitettävää englannin kielen taitoa ja eri tekstityyppien hallintaa (uutiset, somepäivitykset)
  • kokemusta tai kiinnostusta verkkosivujen päivitysjärjestelmiin
  • kokemusta ja kiinnostusta sosiaalisen median alustoihin (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube)
  • Adobe Photoshop -alkeita
  • kokemusta tai kiinnostusta videointiin, videokerrontaan ja -editointiin
  • valmiutta työskennellä tapahtumaviikon aikana myös iltaisin ja viikonloppuna
  • reipasta ja aktiivista työotetta 

Eduksi laskemme kiinnostuksen musiikkia ja kulttuurielämää kohtaan. 

Palkkaus 

Toivomme työhön valitun harjoittelijan käyttävän kokemuksen osana korkeakouluopintojaan. Maksamme harjoittelujaksolta palkkaa 1 000 € / kk. 

Hakeminen 

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si yhtenä pdf-tiedostona otsikolla ”Viestintäharjoittelija” osoitteeseen nelli.kuokka(at)uniarts.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.11.2019.