(Poistunut julkaisusta)

Viestintäharjoittelija (ehdota sopiva nimike!), Helsinki
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Hei, juuri sinä työyhteisön ja viestinnän kehittämisestä innostunut!

Nyt on upea tilaisuus tulla kehittämään oppilaitosyhteistyötämme ja työyhteisöviestintää yhteen Suomen suurimpaan infrarakennusyhtiöön.

VR Trackissä pääset tutustumaan monimuotoisesti infra-alaan sekä ison organisaation toimintaan ja erityisesti sen kehittämiseen. Kaipaamme nyt seuraajaa meidän oppilaitosyhteistyön mestarille hänen siirtyessään meillä urallaan eteenpäin. Pääset näyttämään taitosi työyhteisö- ja sidosryhmäviestinnän osalla. Meillä on 1400 ammattilaista, joihin pääset tutustumaan ja joiden avulla saat viedä oppilaitosyhteistyömme ja oman urasi uusille raiteille.

Työnkuva tarkentuu vielä oman kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Uskoisimme, että tässä työssä onnistuu erinomaisesti esimerkiksi viestinnän tai markkinoinnin opintojen loppusuoralla oleva opiskelija tai juuri valmistunut. Ps. Meillä onnistuu myös opinnäytetyön tekeminen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysasiantuntija Heidi Liljeblad (puh. 040 862 9653) ma 12.2. klo 15-16 ja to 15.2. klo 15-16 tai sähköpostitse heidi.liljeblad@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Onko sinulla mielessäsi toinen nimike, joka kuvaa paremmin tehtävän sisältöä? Kerro meille ehdotuksesi hakemuksen yhteydessä ja vaikuta tulevaan nimikkeeseesi!

Tehtävä on määräaikainen 31.5.2019 asti, ja aloitus on maalis-huhtikuussa 2018.