(Poistunut julkaisusta)

Viestintäassistentti
Nokian seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Nokian seurakunta hakee viestintäassistenttia avustamaan tiedottajaamme seurakuntamme viestinnässä. Tehtävään kuuluu seurakunnan toiminnasta tehtävien lehti-ilmoitusten ja esitteiden suunnittelu ja toteutus, verkkosivujen päivittäminen ja some-kampanjoiden suunnittelu ja toteutus ja esittelyvideoiden teko. Erityistehtävänä on verkkoviestinnän tarkistaminen ja päivittäminen saavutettavuuslain mukaisesti sekä tähän liittyvä työntekijöiden kouluttaminen ja ohjeistaminen.

Edellytämme sinulta media-alan ja kuvallisen viestinnän perustutkintoa. Hallitset sekä graafisen suunnittelun että videoiden tekemisen. Sinulla on käytännön kokemusta painetun ja digitaalisen viestintämateriaalin valmistamisesta ja sosiaalisen median ammattimaisesta käyttämisestä. Tuotat helposti ymmärrettävää tekstiä joka on silti kiinnostavaa ja kielellisesti rikasta. Seurakuntaympäristön tuntemuksesta on etua työssäsi.

Tartut työhösi positiivisella asenteella. Siirryt joustavasti tehtävästä toiseen ja pystyt viemään eteenpäin useita asioita rinnakkain. Tuot myös rohkeasti esiin omia ideoitasi viestinnän saralla.

Työaikasi on toimistotyöaika 36 t 45 min/viikko.

Tehtävä on määräaikainen 1.9.2019–28.2.2020. Tehtävässä voidaan käyttää koeaikaa. Palkka määräytyy vaativuusryhmän 403 mukaisesti (peruspalkka 2104,40 €/kk). Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella KirkkoHR-palvelun kautta. Hakuaika on 16.8.-25.8.2019. Ole nopea, sillä tarvitsemme apuasi pikimiten ja siksi täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Lauri Salminen, p. 050 432 4391.