(Poistunut julkaisusta)

Viestintäassistentti
Skills Finland ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Etsimme joukkoomme reipasta ja yhteistyökykyistä

VIESTINTÄASSISTENTTIA

avustamaan yhdistyksen viestinnässä. Viestintäassistentin tehtäviin kuuluvat muun muassa messu- ja tapahtumajärjestelyt, verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien päivittäminen, erilaisten materiaalien ja julkaisujen oikoluku ja toimittaminen, keskustelufoorumin ylläpito ja asiakaspalvelu sekä avustaminen hankintojen tekemisessä. Työhön liittyy jonkin verran matkustamista kotimaassa ja noin kerran vuodessa ulkomailla.

Tarjoamme näköalapaikan ammatilliseen koulutukseen ja mahdollisuuden työskennellä erilaisten sidosryhmien kanssa. Skills Finlandin toimistolla Kampissa työskentelee seitsemän työntekijää. Lisäksi toimintaan osallistuu kymmeniä verkostomme jäseniä ympäri Suomea.

Myös yhdistyksen viestintää tehdään laajassa verkostossa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat välttämättömät. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitusajankohta voidaan sopia tarkemmin valittavan henkilön kanssa.

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Katja Katajamäki, 040 7320691, katja.katajamaki@skillsfinland.fi.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 16.2.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen katja.katajamaki@skillsfinland.fi. Merkitse viestin otsikkoon hakemasi tehtävä.