(Poistunut julkaisusta)

Viestintäassistentti / Kruunuasunnot Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehittämiseen keskittynyt yritys, jonka emoyhtiö on valtio-omisteinen Governia. Huolehdimme 2.100 asunnon kannasta, joista omistuksessamme on 1.600. Asunnot sijaitsevat 19 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Nykyinen kiinteistökantamme on lähes kokonaan perusparannettu vastaamaan nykyvaatimuksia. Olemme monipuolinen turvallisen asumisen tekijä ja haluamme palveluidemme vastaavan asukkaidemme tarpeisiin. Toimintamme arvopohja nojaa innovatiivisuuteen, luotettavuuteen, vastuullisuuteen ja tehokkuuteen. Olemme vahvistamassa asuntokantaamme kasvukeskuksissa toteutettavalla uudisrakentamisella.

Haemme kehittyvään organisaatioomme sisällöntuottamistaitoista ja aikaansaavaa

Viestintäassistenttia

huolehtimaan viestinnästämme ja osallistumaan yrityskuvamme kehittämiseen. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan omaan rooliisi ja tuomaan esiin näkemyksiäsi parhaista käytännöistä. Työsuhde on vakituinen ja esimiehenäsi toimii hallintojohtaja.

Keskeisimpiin vastuisiisi kuuluu aktiivinen viestiminen ja tekstin tuottaminen Kruunuasuntojen kotisivuille sekä eri sosiaalisen medioiden kanaviin. Vastaat samalla näiden medioiden kehittämisestä ja ajantasaisuudesta. Otat aktiivista vastuuta myös markkinoinnin ja kampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen muun muassa uudistuotannon vuokrauksen edistämiseksi. Lisäksi rooliisi kuuluu asukassivujemme ylläpito, asukasviestimisen kehittämien sekä osallistuminen asiakaslehtemme tekemiseen. Hallinnolliselta puolelta vastuukenttääsi sisältyy myös toimiston yleisiä tehtäviä.

Sinulla on tehtävään soveltuva viestinnän koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Sosiaalisessa mediassa uit kuin kala vedessä ja tunnet eri viestintätavat kuin omat taskusi. Toimit hyvin yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Yhteistyötilanteissa olet aktiivinen ja ratkaisukeskeinen ideoija etkä ole valmis menemään sieltä missä aita on matalin.  Olet tehokas ja sujuva kirjoittaja, joka kykenee itsenäisesti tuottamaan tekstiä erilaisiin tarpeisiin. Diginatiivina tiedät, mikä sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla toimii parhaiten. Innostut mahdollisuudesta toimia itsenäisellä otteella ja päästä näyttämään kykysi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään ja luomaan viestintämme käytäntöjä yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Meillä on käytössä joustava, liukuva työaika ja hyvät henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallintojohtaja Katri Tattari ma 29.10. klo 14:00–15:00 ja ke 7.11. klo 9:00–10:00, puh. 020 743 2980 sekä MPS-konsultit Heidi Palo ti 30.10. klo 10–11, puh. 020 746 9628 ja Johanna Korte pe 26.10. klo 15–16, puh. 020 746 9455. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 11.11.2018 mennessä.