(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Oletko viestintäasiantuntija ja sinulla on kokemusta projektiviestinnän tai tiedottajan tehtävistä? Kiinnostaako työskentely mielenkiintoisissa rakennusalan hankkeissa?  Haemme asiakkaallemme viestintäasiantuntijaa Helsinkiin.

Työtehtävä:

Rakennusalan hankkeissa vastaat hankekokonaisuuksien viestinnästä. Viestintää on sisäisesti ja ulkoisesti eri sidosryhmille sisältäen mm. kuvankäsittelyä, materiaalien päivittämistä, sisällön tuottamista sosiaalisen median eri kanaviin sekä tapahtumajärjestelyä. Olet osa projektiorganisaatiota ja työskentelet yhdessä hankkeen johtamisesta vastaavien henkilöiden kanssa. Tuet myös muuta työmaaorganisaatiota kaikissa heidän tehtävissään viestinnän osalta. Hankkeen kesto on 2 vuotta ja työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen.

Saatat olla etsimämme viestintäasiantuntija mikäli:

  • Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus talonrakentamisen tai infrarakentamisen tiedottamisesta tai projektiviestinnästä
  • Olet työskentelyotteeltasi tehokas ja viestit taitavasti sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmat ovat sinulle tuttuja ja osaat tuottaa niiden avulla sisältöä mm. sosiaalisen median kanaviin
  • Hallitset suuria kokonaisuuksia ja viet asioita rohkeasti eteenpäin päämäärätietoisesti
  • Sinulla on ”hands on” -asenne ja uskallat tarttua erilaisiin tehtäviin ennakkoluulottomasti
  • Omaat hyvät yhteistyötaidot työskennellä eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa
  • Osaat tuoda rohkeasti esille ideoita toiminnan kehittämiseksi

Tarjoamme:

Valittu viestintäasiantuntija tulee työllistymään vuokratyösuhteeseen asiakasyrityksellemme. Saat mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa rakennusalan hankkeissa. Tuleva toimistosi sijaitsee Helsingissä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja sinulla on mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä. Viestintäasiantuntijana saat luonnollisesti korvauksen osaamisestasi. Pääset työskentelemään osana rentoa ja tiivistä tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä mielenkiintoisissa viestinnän tehtävissä rakennusalalla.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saat nopeasti.

Muuta tietoa:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi verkkosivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-konsultti, heta.rohkimainen@workpower.fi / 040 630 8101 (yhteydenotot arkisin klo 15-16.30)

Avainsanat: viestintä, tiedottaminen, rakennusala, projektityö, määräaikainen