(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020
Haemme Bernerille Markkinointi ja innovaatiot -yksikköön innostunutta ja idearikasta, sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin salat hallitsevaa

 

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

Vastaat Bernerin Kuluttajatuotteet-liiketoimintayksikön tiettyjen brändien, kuten XZ, Herbina, Oxygenol, Omron, Sensai, Clarins ja IsaDora sosiaalisesta mediasta sekä koko Kuluttajatuotteet-yksikön vaikuttajamarkkinoinnista.

Tehtäviisi kuuluu vastuualueesi brändien sosiaalisen median strateginen suunnittelu ja käytännön toteutus yhdessä markkinointimme ja nimettyjen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Toimit myös someasiantuntijana koko yrityksessä. Teet yhteistyötä Suomen johtavien media- ja mainostoimistojen sekä tarvittaessa kansainvälisten päämiestemme kanssa. Vastaat koko Kuluttajatuotteet-yksikön vaikuttajamarkkinoinnista ja sen strategisesta kehittämisestä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, mieluiten viestinnällistä koulutusta. Sinulla on jo vahvaa kokemusta ja näyttöä sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin strategisesta kehittämisestä, ja hallitset sosiaalisen median viimeisimmät kehityssuunnat. Osaat analysoida ja raportoida työsi tuloksia jatkuvan kehittämisen periaatteella. Aiempi kokemus monipuolisista viestinnän tehtävistä on etuna tehtävässä menestymiseksi. Työskentelet osana verkostoja, joten sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykyä luoda hyviä suhteita sidosryhmiin.

Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä kykyä tuoda toimintaamme uutta näkökulmaa ja toimintatapoja. Jaat osaamistasi innolla ja sparraat kollegoita jatkuvaan kehittämiseen. Viestit erinomaisesti kirjallisesti ja suullisesti suomen kielellä, ja sinulla on lisäksi hyvä englannin kielen taito. Kuluttajabrändien lisäksi sinulla on aitoa kiinnostusta toimia myös muiden liiketoiminta-alueiden parissa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden vakavaraisessa perheyrityksessä ikonisten kuluttajabrändien parissa. Tueksesi saat Bernerin ammattitaitoiset, innostuneet ja aktiiviset kollegat sekä muun organisaation osaavan tuen.

Lisätietoja antaa luottamuksellisesti Bernerin viestintä- ja yritysvastuupäällikkö Maria Nymander, p. 044 335 2579, tavoitettavissa 15.5. klo 9.30–11.00 ja 18.5 klo 14–15.30 sekä sähköpostitse maria.nymander@berner.fi sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, tavoitettavissa 13.5. ja 18.5. klo 8.30–10.00. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera 24.5.2020 mennessä osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/