(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia / Viestintäosasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2020

Kokenut viestintäammattilainen, tule rakentamaan maailman toimivinta kaupunkia!

Etsimme innostunutta, aikaansaavaa ja idearikasta viestintäasiantuntijaa Helsingin kaupunginkansliaan vastaamaan aluerakentamisen viestinnästä ja sisältömarkkinoinnista. Helsinki kasvaa ja kehittyy vilkkaammin kuin koskaan - uusille alueille syntyy asuntoja, yritystoimitiloja, päiväkoteja, kouluja ja vapaa-ajanviettopaikkoja. Myös vanhoja alueita kehitetään, jotta kaikkialla kaupungissa viihdytään niin vapaa-aikana kuin työssäkin. Sinun tehtäväsi on kertoa Helsingistä, yhdestä eurooppalaisen kaupunkikehityksen kärkikaupungista kaupunkilaisille, päättäjille, muulle Suomelle ja maailmalle. 

Sovit tehtävään erinomaisesti, jos sinulla on usean vuoden kokemus vaativista viestintätehtävistä, monimutkaisten projektien vetämisestä ja viestinnän ohjauksesta sekä vaikuttajaviestinnästä. Olet kylmähermoinen ja luova viestinnän moniosaaja, joka ei hermostu tiukoista deadlineista ja vaihtuvista tilanteista ja luovii sujuvasti monenlaisten sidosryhmien ristipaineessa. Olet myös teräväkynäinen tarinankertoja, jolta syntyy yhtä hyvin niin vaikuttava tiedote, kiinnostava some-postaus kuin viestintäsuunnitelmakin. Viestit sujuvasti myös englanniksi ja tehtävässä on eduksi, jos sinulla on kokemusta myös kansainvälisistä viestintätehtävistä.

Viestinnän asiantuntija vastaa yhdessä aluerakentamisen asiantuntijoiden kanssa Helsingin merkittävien rakennushankkeiden viestinnästä ja markkinoinnista. Työtä tehdään yhdessä kaupungin toimialojen, valtion, kuntien ja yritysten kanssa. Viestintäasiantuntijan työnkuvaan kuuluu myös erilaisten infrahankkeiden vaikuttajaviestintä sekä pormestarikunnan viestintätuki. Viestintäasiantuntija toimii myös uuttahelsinkia.fi-sivujen vastaavana toimittajana.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Tehtävä täytetään 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.