(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

 

Viestintäasiantuntija

Viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet -yksikön tehtävä on tukea yliopiston tavoitteiden saavuttamista viestinnän strategisen suunnittelun, laadukkaiden sisältöjen ja tavoittavien kanavien avulla. Kasvatamme Oulun yliopiston tunnettuutta ja johdamme vetovoimaista yliopistobrändiä. Tavoitteenamme on Oulun yliopiston profiloituminen vahvana tiedeyliopistona sekä laadukkaan koulutuksen ja opiskelijakokemuksen tarjoajana.

Viestinnän asiantuntijatehtävissä suunnittelet, kehität ja koordinoit oman vastuualueesi viestintää, tuotat sisältöjä yliopiston eri kanaviin ja seuraat viestinnän onnistumista. Toimit asiantuntijatukena, joka auttaa yliopistolaisia hyödyntämään viestintämahdollisuudet ja kehittämään omia viestintävalmiuksiaan.

Haemme nyt osaavaa ja innostunutta VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA.

Keskityt tehtävässäsi opiskelija- ja työyhteisöviestintään. Kehität digitaalista opiskelijaviestintää ja vahvistat henkilöstön ja opiskelijoiden mahdollisuuksia vuorovaikutukseen ja tiedonsaantiin. Konsultoit yliopistolaisia sisäisessä viestinnässä erityisesti muutostilanteissa ja toimitat ajankohtaissisältöjä ja viestinnän tukimateriaaleja. Lisäksi osallistut yliopiston päätapahtumien toteuttamiseen.

Sinulla on hyvä yliopistoyhteisön tuntemus ja kiinnostusta korkeakoulutuksesta ja tieteestä käytävään yhteiskunnalliseen keskusteluun. Käytännön tasolla hallitset nopean uutistyön ja osaat hyödyntää sosiaalista mediaa monipuolisesti. Kirjoitat tarkasti sekä suomen- että englanninkielisiä tekstejä.

Vaadittu osaaminen ja kokemus:

  • Ammatillinen kokemus vastaavista tehtävistä
  • Valmius toimintamallien ja työkalujen kehittämiseen
  • Hyvät tiimi- ja projektityötaidot sekä verkostoitumiskyky
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito
  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta, valittavan henkilön osaamisesta ja kokemuksesta riippuen.

Hakemus liitteineen pyydetään jättämään sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 10.3.2020. Tehtävä täytetään huhtikuun aikana tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Yhteydenotot vain puhelimitse: viestintäpäällikkö Elina Mattila-Niemi, puh. 050 336 1690 (viimeistään 28.2. arkisin tai ti 10.3. klo 10-11)