(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen viestintäasiantuntijaa Helsinkiin.

 

VIESTINTÄASIANTUNTIJA

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Viestintäasiantuntijana vastuullasi on monikanavaisen viestinnän suunnittelu, toteutus ja kehittäminen erityisesti yritysasiakaskohderyhmälle. Luot asiakkaita puhuttelevia sisältöjä, jotka tukevat liiketoiminnan tavoitteita ja tuloksellisuutta. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös luoda analytiikka- ja kohderyhmädatasta selkeitä ja ymmärrettäviä johtopäätöksiä sisällönsuunnittelua tukemaan.


Vastuullasi on erityisesti OP:n oman median (OP Media) sisältöjen suunnittelu, toteutus ja jakaminen yritysasiakaskohderyhmälle sekä OP Ryhmän some-kanavien sisällön suunnittelu ja toteutus yritysasiakkaiden osalta. Rakennat tehokkaita sisältöpolkuja, jotka luovat loistavaa asiakaskokemusta ja brändimielikuvaa sekä edistävät liiketoimintaa. Osallistut myös mediasuhteiden hoitoon.


Mitä odotamme sinulta 

 

Viestintäasiantuntijalla on vahva tuntemus digitaalisesta mediasta ja journalistinen kyky tuottaa sisältöä. Monikanavaiset sisältömuodot, sosiaalinen media, mediasuhteiden hoitaminen sekä analytiikkatyökalut ovat sinulla hyvin hallussa. Sinulla on myös erinomaiset kirjalliset ilmaisutaidot, hyvä visuaalinen silmä ja esimerkiksi PhotoShopin perusteet hyvin hallussa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee myös olla soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi viestinnästä, journalismista tai markkinoinnista. Lisäksi edellytämme vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä yritysasiakaskohderyhmälle. Kokemus talousviestinnästä katsotaan eduksesi.


Viestintäasiantuntijan työnkuva on itsenäinen sekä todella monipuolinen, joten työntekijänä olet energinen, järjestelmällinen ja toimeen tarttuva. Sinulta löytyy kyvykkyyttä kehittää eri kanavia ja tuot rohkeasti omia ideoita ja näkökulmia esille. Avoimen ja innostuneen asenteen lisäksi arvostamme kaupallista näkemystä, hyviä vuorovaikutustaitoja, analyyttisyyttä sekä kykyä hahmottaa monimutkaisia asiakokonaisuuksia. 


Tarjoamme sinulle 

 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä osaksi Suomen suurimman finanssitalon asiantuntijatiimiä. Saat runsaasti vastuuta, laajan tehtävänkuvan sekä paikan toteuttaa ideoita. Pääset osaksi ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä, joka tukee sinua tehtävässä. Tämän lisäksi tietenkin saat käyttöösi OP:n modernit työvälineet sekä ison talon tarjoamat uramahdollisuudet. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.2. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Aaltonen 3.2. klo 9-11 ja 7.2. klo 12-15, puh 040 6619680. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.