(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia / Viestintäosasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Etsimme sinua innokas kaupunkilaisviestinnän tekijä, joka olet kiinnostunut sekä sisällöntuotannosta että data-analytiikkaan pohjautuvasta sisältöjen ja verkkopalvelujen kehittämisestä. Helsinki kehittää verkkosivujaan asiakaslähtöisesti hyödyntämällä data-analytiikkaa ja käyttäjäpalautetta.

Työtehtävä sijoittuu Helsingin kaupunginkanslian viestintäosaston sisällöntuotannon yksikköön. Työpaikka sijaitsee Helsingin kaupungintalossa.

Viestintäasiantuntijan tehtäviin kuuluu monikanavainen sisällöntuotanto kaupungin digitaalisiin pääviestintäkanaviin (Hel.fi-verkkosivut, sosiaalisen median @helsinki ja @helsinginkaupunki -tilit, Helsinki-kanavan videopalvelu) ja kaupungin pääkanavien analytiikan seuranta sekä sisältöjen ja verkkopalvelujen asiakaslähtöinen kehittäminen dataohjatusti analytiikan pohjalta. Tehtävässä pääset myös mukaan kehittämään uudistuvaa Hel.fi-sivustoa.

Olet etsimämme viestijä, kun:

  • sinulla on kokemusta ja näyttöä onnistumisista monikanavaisen sisällöntuotannon tehtävistä
  • hallitset digitaaliset julkaisualustat ja sosiaalisen median
  • olet urallasi hyödyntänyt analytiikkaa sisältöjen kehittämiseen
  • sinulla on taito viestiä laadukkaasti ja luovasti
  • olet parhaimmillasi tiimityössä. Tässä roolissa työskentelet sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.
  • sinulla on kehitysorientoitunut asenne


Tehtävässä edellytetään alempaa korkeakoulututkintoa tai muuta vastaavaa viestintäalan tutkintoa sekä aiempaa työkokemusta sisällöntuotannon tehtävistä sekä aiempaa kokemusta data-analytiikan hyödyntämisestä sisältöjen kehittämisessä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyvää kirjallista ja suullista englannin kielitaitoa ja tyydyttävää kirjallista ja suullista ruotsin kielitaitoa.