(Poistunut julkaisusta)

VIESTINTÄASIANTUNTIJA
Tampereen Seudun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Viestintäasiantuntijamme lähtiessä opin tielle haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen

 

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

Olet kokenut viestijä ja hallitset eri yleisöjen, kanavien ja alustojen tarpeet. Työpöydälläsi on monipuolinen kattaus markkinointi- ja yhteisöviestintää sekä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa. Teet arvomme näkyväksi kaikessa viestinnässä ja osallistut myös yhteiskuntavastuumme suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työtäsi teet varsin itseohjautuvasti, mutta tiimisi kanssa tiiviissä yhteistyössä – aina strategia ja asiakas keskipisteessä. Sytyt niin sisäisestä kuin ulkoisesta viestinnästä, omaat vahvat tekniset valmiudet ja haluat omalta osaltasi kehittää pankin viestintää ja markkinointia. Autat ja kannustat työyhteisöä viestimään ja huolehdit sisäisten viestintäkanaviemme selkeydestä.

 

Tehtävässä menestymisen eväät

Hallitset, organisoit ja priorisoit työtäsi tehokkaasti. Tartut rohkeasti uuteen, mutta et vierasta rutiinejakaan. Sinulla on ystävällinen ja ihmisläheinen ote sekä vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet kouliintunut kirjoittaja, ja taidat eri tekstilajien taiat. Muotoilet puhuttelevia ja sitouttavia tarinoita, mainonnan copytekstejä, uutisia ja tiedotteita. Nappaat tarpeen tullen myös videota. Sosiaalisessa mediassa koukutat, opastat ja mainostat sujuvasti kanavan keinot hyödyntäen. Olet teknisesti kyvykäs: hallitset tai uskot ottavasi helposti haltuun mm. Business managerin ja mainostustyökalut Facebookissa ja Instagramissa, Office 365:n ja Teamsin sekä sisällöntuotannon SharePoint Onlinessä ja Liferayssa.

 

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti varmistaen asiakkaan tyytyväisyyden. Henkilöstötyytyväisyytemme on korkea, ja saatkin tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen. Porukassamme on loistava tekemisen meininki ja ystävällinen me-henki. Hyppää meille, yhteen OP Ryhmän huippupankeista!

 

Tästä eteenpäin

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää ja kuulemme, mistä sytyt ja mitä osaamista toisit tullessasi meille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Tolonen, johtaja, ihmiset ja viestintä, puh. 010 254 6213, pe 10.1. klo 12–13 ja ke 15.1. klo 9–10.

Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi urasivustomme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.1. – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.