(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Etsimme sinua innokas henkilöstöviestinnän tekijä!

Tule Helsingin kaupunginkansliaan rakentamaan maailman toimivinta kaupunkia. Viestintäasiantuntijan pestissä suunnittelet ja toteutat monipuolista viestintää sisäisen viestinnän yksikössä. 

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja. Sujuva tiedonkulku ja viestintä 38 000 ihmisen työyhteisössä on taitolaji, joka vaatii onnistuakseen osaavia tekijöitä. Sisäisen viestinnän viestintäasiantuntijana tuotat sisältöjä kaupunkitasoisiin sisäisiin kanaviin, toimit kaupungin henkilöstölehden toimittajana/toimitussihteerinä - ideoit, suunnittelet, tuotat ja toimitat sisältöjä - ja teet viestintäyhteistyötä kaupungin henkilöstöosaston kanssa toimintakulttuurin ja johtamisen kehittämiseen liittyvissä hankkeissa. 

Strategian mukaisesti Helsinki haluaa olla maailman toimivin kaupunki. Hyvä sisäinen viestintä tuo strategian käytäntöön ja sitouttaa työntekijät uudistumiseen.

Olet etsimämme viestijä, kun:

  • sinulla on kokemusta ja näyttöä onnistumisista vastaavista viestinnän tehtävistä
  • olet tehnyt henkilöstöviestintää eri kanaviin, mukaan lukien printti
  • sinulla on terävä kynä sekä taito viestiä laadukkaasti ja luovasti 
  • olet parhaimmillasi tiimityössä. Tässä roolissa työskentelet sekä sisäisen viestinnän että viestinnän muiden yksiköiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä kaupungin henkilöstöosaston asiantuntijoiden kanssa. 
  • sinulla on suunnitteluosaamista ja sinulta syntyy esimerkiksi viestintäsuunnitelma käden käänteessä
  • sinulla on hyvä paineensietokyky
  • sinulla innostunut asenne ja saat asioita tapahtumaan.

Hae heti, sillä aloitamme valinnat videohaastatteluihin jo hakuajan aikana!

Tehtävän kelpoisuusehto: Ylempi korkeakoulututkinto

Lisäksi tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää ruotsin kielen ja englannin kielen taitoa.