(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston muodostama oppimisen ja tutkimuksen osaamiskeskittymä. Koulutusyhteistyön tavoitteena on tarjota korkeatasoista, vetovoimaista ja innovatiivista koulutusta yli oppilaitosrajojen.

Etsimme viestintäasiantuntijaa uudistamaan ja kehittämään koulutusyhteistyön sisäistä ja ulkoista viestintää ajalle 11.3.2019 - 31.12.2021.

Tehtävään kuuluu EduFuturan viestinnän strateginen suunnittelu, viestintäkanavien uudistaminen (mm. www-sivut) ja kehittäminen sekä monipuolinen sisällöntuotanto. Saat käyttöösi EduFuturan uudistuneen visuaaliseen ilmeen ja pääset jatkamaan brändin rakentamista. Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa verkoston eri osapuolten ja yhteistyötahojen sekä opiskelijatiimien kanssa. Strategisen kehittämisen ohella kirjoitat, kuvaat ja tuotat videosisältöjä muun muassa EduFuturan ja oppilaitosten verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan sekä suunnittelet ja organisoit tapahtumia.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, näyttöjä vaativien viestintäprojektien läpiviennistä, kokemusta strategisesta suunnittelusta ja verkkosivujen uudistamisesta sekä verkostoyhteistyöstä. Edellytämme hakijalta myös erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, projektinhallintataitoja sekä joustavuutta. Usean vuoden työkokemus organisaatioviestinnästä ja -markkinoinnista katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme koulutustoiminnan tuntemusta.

Olet aktiivinen sosiaalisen median osaaja ja tunnet nykyaikaisissa viestintäkanavissa vaikuttamisen. Hallitset hyvin MS Office-ohjelmat ja sinulla on kokemusta taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien käytöstä. Tarvitset työssäsi erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Käytät sujuvasti myös englantia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn oppimisen tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävässäsi kehityt viestinnän moniosaajana, hyödynnät organisaatioidemme monipuolisia mahdollisuuksia kampuksillamme sekä teet läheistä yhteistyötä oppilaitosten johdon ja viestintätiimien kanssa.

Liitäthän hakemukseen CV:n ja linkkejä työnäytteisiin. Arvostamme hakemuksen liitteenä myös lyhyttä videoesittelyä itsestäsi. Haastattelut pidetään 4.2.2019.

Hakuaika päättyy 29.1.2019 klo 15:00.