(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haemme parikymmenhenkiseen työyhteisöömme

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

Tulet toimimaan viestintäpäällikön työparina jäsen- ja sidosryhmäviestinnän tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. sähköisten viestintäkanavien ylläpito ja kehittäminen, osallistuminen jäsenlehden sisällöntuotantoon ja toimittamiseen sekä sidosryhmäviestintään ja mediasuhteiden rakentamiseen.

Olet taitava kirjoittaja, ja sinulla on erinomainen suomen kielen taito. Käytät sujuvasti myös ruotsia ja englantia. Hallitset hyvin nykyaikaisen viestinnän välineet, kuten some-työkalut, videot ja valokuvat. Olet joustava ja tartut reippaalla otteella kaikenlaisiin työtehtäviin. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja organisointikykyinen, osaat tehdä yhteistyötä erilaisissa verkostoissa ja rakentaa aktiivisesti kontakteja. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus viestinnän tehtävistä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Loimulaisten alojen tuntemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Pääset mukaan vastuulliseen ja innokkaaseen joukkueeseemme, joka rakentaa yhdessä valoisampaa tulevaisuutta jäsenkunnalleen. Huolehdimme hyvin työntekijöidemme hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä ja tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Jos koet olevasi sopiva kuvattuun tehtävään, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 20.1.2019 osoitteella rekrytointi@loimu.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Anna Melkas, anna.melkas@loimu.fi tai 09 62268 531 työpäivinä klo 12 – 14 välisenä aikana, ei kuitenkaan viikolla 52.