(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
Intrum

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Haemme viestintätiimimme vahvistukseksi viestintäasiantuntijaa.

Viestintäasiantuntijana toimit Intrumin yritysviestinnän digitaalisten alustojen ja kanavien pääkäyttäjänä ja tuet organisaatiotamme sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä. Seuraat Intrumin verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien mittareita ja vastaat sisältöjemme löydettävyydestä ja näkyvyydestä verkkoympäristössä.

Tehtäviisi kuuluu myös aktiivinen sisällöntuotanto eri viestintäkanavissa, joten toivomme, että olet hyvä kirjoittaja ja osaat tiivistää asiat selkeään kirjalliseen muotoon. Käytät sujuvasti digitaalisia alustoja asiakasviestinnän toteuttamisessa ja seurannassa ja kehittämisessä. Lisäksi toimit liiketoimintojen kumppanina sisäisessä viestinnässä ja tuet ketterästi henkilöstöä digitaalisten kanavien käyttöönotossa ja hyödyntämisessä.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta digitaalisesta verkkoviestinnästä, sosiaalisen median kanavien ylläpidosta, ja sisällöntuotannosta, sekä näkemystä ja kiinnostusta sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on itsenäinen työskentelyote sekä erinomaiset yhteistyö- ja esiintymistaidot, tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä onnistumisista edellisistä viestintätehtävistäsi.

Pääset työskentelemään pienessä ja innostuneessa tiimissä, ja vaikuttamaan omalla osaamisessasi ja asiantuntijuudellasi tehtäväkenttäsi laajuuteen sekä Intrumin position vahvistamiseen luotonhallinnan markkinajohtajana. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Leena Rindell pe 13.4. klo 11-12 ja to 19.4. klo 09-10 puh. 050 376 1124.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi suosittelijoineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.4.2018 sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta tästä linkistä.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!