(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Haemme viestintätiimiimme
           
Viestintäasiantuntijaa

Viestintäasiantuntijana olet vastuussa vaihtelevista yritysviestinnän tehtävistä. Vastaat erityisesti Hartwallin yritysviestinnän digitaalisten kanavien ylläpidosta ja sisällöntuotannosta.

Seuraat Hartwallin verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien mittareita ja toimit henkilöstömme konsulttina ja kouluttajana digitaalisen viestinnän osalta. Lisäksi suunnittelet ja tuotat monipuolisesti sisältöä sekä ulkoisiin että sisäisiin viestintäkanaviimme. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä.

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta viestinnän tehtävistä ja vankkaa sosiaalisen median osaamista. Sinulla on syvällinen ymmärrys viestinnän ja markkinoinnin mahdollisuuksista ja trendeistä. Haluat kehittyä itse ja käyttää osaamistasi ja luovuuttasi saavuttaaksesi asetetut tavoitteet.

Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Sinulla on itsenäinen työskentelyote sekä erinomaiset yhteistyö- ja esiintymistaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä onnistumisista edellisistä viestintätehtävistäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tehtävänkuvaasi omien vahvuuksiesi kautta. Pääset työskentelemään ikonisten brändien ja perinteikkään juomatalon viestinnän parissa, pienessä ja innostuneessa tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Elina Lehmusto to 1.3.2018 klo 10-11 ja to 8.3.2018 klo 13-14 puh. 040 56 96 043.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi suosittelijoineen ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.3.2018 sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.hartwall.fi.