(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija (visuaalinen viestintä)
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Tehtävän kuvaus 

Suojelupoliisin tehtävänä on estää ennalta Suomen kansalliseen turvallisuuden kohdistuvia uhkia. Nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä terrorismiin, Suomeen kohdistuvaan ulkomaiseen tiedusteluun ja muihin kansallisen turvallisuuden uhkiin liittyvällä viestinnällä on yhä tärkeämpi rooli Suojelupoliisin toiminnassa. Organisaation sisällä viestintä on aktiivinen osa suurta muutosta, jota virasto parhaillaan elää.
 
Viestintäasiantuntijana työskentelet Suojelupoliisin esikunnassa osana pientä mutta tehokasta viestintätiimiä. Olennainen osa tehtävääsi on yhteistyö tiedusteluyksikön kanssa valtiojohdolle tehtävien raporttien tuottamisessa. 
 
Tehtävässäsi ylläpidät ja kehität Suojelupoliisin visuaalista ilmettä sekä suunnittelet ja toteutat monipuolista ja saavutettavaa visuaalista aineistoa eri tarkoituksiin. Iso osa työtäsi on visuaalinen tietomuotoilu tiedusteluanalyysin ja raportoinnin tukena. Lisäksi osallistut verkkopalvelun ja Suojelupoliisin sosiaalisen median kanavien visuaalisuuden kehittämiseen. Tarvittaessa tuet visuaalisella materiaalilla myös viraston sisäistä viestintää.
  
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset 

Suojelupoliisin virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen. Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä  kelpoisuusvaatimuksia.  

Hakijalta odotamme  

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi graafiselta alalta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta visuaalisesta tietomuotoilusta. Arvostamme kokemusta infografiikan hyödyntämisestä digitaalisissa kanavissa. Menestyt tehtävässä, jos hahmotat laajoja tietosisältöjä ja osaat tiivistää ne käyttäjälähtöiseksi infografiikaksi. Tunnet saavutettavuuden vaatimukset ja osaat ottaa ne työssäsi huomioon.
 
Eduksi katsomme monipuolisen visuaalisen viestinnän kokemuksen.
  
Työssä tarvittava kielitaito 

Tehtävässä tarvitaan hyvän suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon lisäksi vähintään hyvää englannin ja tyydyttävää  ruotsin kielen taitoa.

Tehtävän tiedot 

Tehtävän kesto: Määräaikainen
 
Työaika: Virastotyöaika
 
Tehtävä alkaa: 15.8.2020
 
alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
 
Määräaikainen, päättyy: 14.8.2021
 
Määräaikaisuuden syy on työn luonne.
 
Virka on viraston yhteinen.
  
Tehtävän hakemista koskevat tiedot 

Hae viimeistään: 28.5.2020 16:15
 
ID: 26-707-2020
 
Sähköiset hakemukset:

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Suojelupoliisin kirjaamo
Ratakatu 12, PL 151
00121 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot 

Peruspalkka vaativuustasolla 40.14 on 3232,89 € kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritus ja kokemusosaa palkkausjärjestelmän mukaisesti. Suoritusosa voi olla 0 - 32 %. Supon tai poliisihallinnon ulkopuolelta tulevan virkamiehen suoritusosa on alussa 3 - 6 kuukauden ajan 10 % peruspalkasta. Kokemusosaa maksetaan palvelusajan perusteella 0 - 14 % ja se voi olla 8 vuoden jälkeen 4 % ja 23 vuoden jälkeen 14 % peruspalkasta.

Edut 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon. 
  
Tehtävä 

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä saat viestintäpäällikkö Milla Meretniemeltä soittamalla hänelle vaihteemme kautta, p. 0295 480 131 ensisijaisesti keskiviikkona 20.5. klo 9-10 tai torstaina 28.5. klo 13-14.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Virkaan nimittäminen edellyttää, että hakijasta tehdään tämän suostumuksella laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.
 
Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan kolmen kuukauden kuluessa viranhoidon aloittamisesta terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu viraston työterveyshuollossa aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.
 
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisesti ei ole mahdollista, sen voi toimittaa myös osoitteella
 
Suojelupoliisin kirjaamo
PL 151, 00121 Helsinki.
 
Merkitse sekä hakemukseen että kirjekuoreen hakemasi tehtävän hakuavain. Hakemuksia ei palauteta.